Volvo Entreprenørmaskiner A/S Danmark

Volvo Construction Equipment forlænger motorserviceintervallerne til 1.000 timer

Nye udviklinger i Volvo CE smøremiddelteknologien i tilknytning til ny højtydende motorolie og brændstoffiltre nedskærer motorserviceintervallerne og omkostningerne med op til 50 %.

Volvo Construction Equipment udsender en ny generation af brændstoffiltre, som forlænger serviceintervallerne til 1.000 timer på tværs af et bredt udvalg af maskiner. Denne introduktion betyder, at Volvo nu kan tilbyde kunderne en komplet 1 000-timers motorservicepakke.

Niclas Wahlström, chef for rådighedstid og reservedele hos Volvo Construction Equipment, forklarer: "Vi forstår, at forøgelse af rådighedstiden og reduktion af vedligeholdelsesomkostningerne er afgørende mål for vores kunder. Det er derfor, vores design- og teknikerteams bruger rigtig mange timer på at udvikle maskiner og komponenter af høj kvalitet for en ydeevne, der varer længe".
Niclas Wahlström fortsætter: "En del af dette engagement er introduktionen af Volvo High Performance brændstoffiltre, som betyder, at vi nu kan tilbyde vores kunder en komplet 1 000-timers motorservicepakke. Resultatet er reducerede vedligeholdelseskrav og lavere vedligeholdelsesomkostninger, og det betyder, at kundernes maskine bliver ude på arbejdsstedet og udfører deres arbejde på bedste vis".

De længere intervaller vil spare kunderne op til 50 % i vedligeholdelsesomkostninger og have en positiv miljøindvirkning uden at gå på kompromis med komponenternes ydeevne eller holdbarhed. 1 000-timers pakken består af Volvo Engine Oil VDS-4.5 sammen med Volvo High-Performance motorolie og brændstoffiltre.

Niclas Wahlström slutter af med at slå fast, at "1 000-timers motorserviceintervallet er endnu en grund til, at vi tror, at Volvo er brand nummer ét, når det drejer sig om rådighedstid og TCO".

Selv om ældre maskiner kan nyde godt af Volvo Engine Oil VDS 4.5 og Volvo High-Performance filtre, skal brugerne holde sig til de serviceintervaller, der er defineret i deres instruktionsbog.

Det forlængede motorserviceinterval kan fås over et bredt udvalg af maskiner. Tjek med din lokale Volvo-forhandler for at finde ud af, om dit aktuelle Volvo-udstyr er kvalificeret til det.

FOR YDERLIGERE INFORMATION

Anne Bast

Chef for mærke, markedsføring og kommunikation
Volvo Construction Equipment
Salgsregion Europa/International
Email: anne.bast@volvo.com