Volvo Entreprenørmaskiner A/S Danmark

Volvo CE-partnere med BRIO for at inspirere vordende ingeniører

Volvo Construction Equipment (Volvo CE) og familiefavoritten BRIO AB slår sig sammen for at lancere en serie af byggelegetøj i træ til at glæde og vække fantasien hos unge måske fremtidige bygningsingeniører. Det er også første gang, at legetøjsfirmaet har samarbejdet med en større bygge- og anlægsfabrikant.

BRIO Builders nyeste serie er et byggesystem, der omfatter en læssemaskine, dumper og gravemaskine, der er udformet i tæt samarbejde med Volvo CE for at sikre, at de nøje ligner virkelige maskiner, og de bærer alle stolt Volvo CE's ikoniske gule farve.

Hensigten med dette spændende nye samarbejde er at inspirere den alleryngste generation af vordende ingeniører, børn fra tre år og op, som ofte fascineret af de store entreprenørmaskiner.

Arvid Rinaldo, Brand Partnership hos Volvo CE, siger: "Vi er begejstrerede over, at dette samarbejde med BRIO er kommet i stand. Det er første gang, at disse to skandinaviske virksomheder har samarbejdet, men vi har knyttet et stærkt bånd, der bundet på en række fælles værdier, herunder kvalitet, sikkerhed, en passion for enestående design og en miljøansvarligt forpligtelse. Takket være en tæt forbindelse mellem teams på tværs af de to virksomheder, er BRIO-modellerne blevet udformet omhyggeligt, så de stemmer overens med Volvo CE's identitet.

Entreprenørmaskiner er populære blandt børn i kraft af deres imponerende størrelse, stærke farver og det spændende og vigtige arbejde, de udfører: grave huller, løfte og transportere tunge ting og være med til at bygge den verden, vi lever i. Arvid tilføjer: "Vi søger altid måder til at tilskynde og opmuntre talent for teknik i børn og unge, og med disse BRIO-byggesæt tilvejebringer vi en sjov måde til at udforske arbejdsmiljøet, øve hånd-øje-koordination og udvikle en smag for design og byggeri. Med dette initiativ hjælper vi de yngre generationer til at udforske den fascinerende bygge- og anlægsverden gennem leg.”

Volvo CE-læssemaskinen, -dumperen og -gravemaskinen, der er lavet af FSC-certificeret bøgetræ og kvalitetsplast med brugervenligt værktøj, er meget velegnet at lege med for små hænder. De er smukt udført og er ideelle arvestykker, som kan glæde kommende generationer, takket være kvalitetsmaterialerne og den holdbare udformning. 

Legetøjet har realistiske legefunktioner som f.eks. mekanisk dumpning, løfte og trækning, der svarer til det, som ses på rigtige entreprenørmaskiner, hvilket gør dem ideelle til ubegrænset leg. Og fordi sikkerhed er én af Volvo CE's kerneværdier, sidder der et batteridrevet orange advarselslys oven på alle maskiner som dem, der sidder på Volvos indbyggede vejesystem.

"Legemulighederne er uendelige, når børn begynder at bygge med Builder", tilføjer Dan Nordlund, produktdesigner for BRIO Builder. "Og med disse nye Volvo-køretøjer bliver byggelegen meget sjovere. Børn kan nu bygge deres kæmpe maskiner, føre en virkelighedstro byggeplads ud i livet og derefter gentage og genopbygge af hjertens lyst".

BRIO Builder-byggelegetøjet er i butikkerne fra efterår 2022. Som en del af arbejdet med BRIO tilføjes BRIO Builder Station også til Volvo-museet i Eskilstuna, og her vil man også kunne se en trækopi af en læssemaskine i fuld størrelse, når den ikke udstilles ved andre begivenheder.

 

FOR YDERLIGERE INFORMATION

Anne Bast

Chef for mærke, markedsføring og kommunikation
Volvo Construction Equipment
Salgsregion Europa/International
Email: anne.bast@volvo.com