Volvo Entreprenørmaskiner A/S Danmark

Nyt udvidet sortiment af smørefedt til Volvo Construction Equipment

Volvo Construction Equipment har udvidet sit sortiment af smørefedt til at omfatte den nye Resistant Grease 97720 GR102 (GR102) og Extreme Grease 97765 GR103 (GR103), som en del af engagementet med at tilbyde kunderne den rigtige smørefedt til deres behov.

Volvo-smørefedt

Volvo Construction Equipment har udvidet sit sortiment af smørefedt til at omfatte den nye Resistant Grease 97720 GR102 (GR102) og Extreme Grease 97765 GR103 (GR103), som en del af engagementet med at tilbyde kunderne den rigtige smørefedt til deres behov.

Regelmæssig smøring er en af de nemmeste og mest effektive måder til at holde bygge- og anlægsmateriel i god stand. Som reaktion tilbyder Volvo Construction Equipment kunderne et sortiment af smørefedt af høj kvalitet, som er grundigt afprøvet og udviklet til at imødekomme de særlige behov ved Volvo-maskiner og de forhold, de arbejder under.

Disse nye GR102- og GR103-smørefedter styrker smørefedtprogrammet fra Volvo Construction Equipment yderligere og supplerer det eksisterende sortiment af universalsmørefedt 97718 GR101, højtemperatursmørefedt og stenknuserpasta.

Det rigtige smørefedt til opgaven

Det er vigtigt at vælge det korrekte smørefedt, der passer til de gældende forhold. Med indførelse af de nye GR102- og GR103-smørefedter sikrer Volvo, at de kan opfylde kundernes behov, uanset hvad de måtte være.

GR102 er en lithiumkompleks-smørefedt, som er modstandsdygtig over for udvaskning og giver fremragende beskyttelse mod rust og korrosion under ekstreme trykforhold. Det er det bedste valg, når der arbejdes i fugtige miljøer, stødpåvirkning og giver længere smøringsintervaller.

GR103 er en lithium-moly-kompleks-smørefedt af høj kvalitet, der er ideel til arbejde ved høje belastninger, f.eks. stenhåndtering. Den giver fremragende ydeevne ved ekstreme trykforhold, slidbeskyttelse og usædvanlig modstandskraft. Det er det ideelle valg ved ekstra tung anvendelse ikke på landevej og minedrift, drejetapper og tungt lastede chassiskomponenter og kan også bruges i systemer med automatisk smøring.

Kvalitet, garanteret

Uanset hvilken Volvo-smørefedt kunderne vælger, kan de være sikre på de højeste kvalitetsstandarder. Volvo har udviklet sit eget sæt stringente standarder, som alle smørefedter og smøremidler skal overholde, og giver den bedste beskyttelse for de bevægelige dele på deres kunders maskiner. 

Smørefedtsortimentet er udviklet og afprøvet specifikt til Volvo-maskiner, der sikrer optimalt ydeevne, minimal nedetid og forlænger maskinens levetid.

Lær mere om sortimentet af smørefedter, herunder de nye GR102 og GR103, ved at kontakte den lokale Volvo-forhandler.

FOR YDERLIGERE INFORMATION

Anne Bast

Chef for mærke, markedsføring og kommunikation
Volvo Construction Equipment
Salgsregion Europa/International
Email: anne.bast@volvo.com