Volvo Entreprenørmaskiner A/S Danmark

Administration af blandede flådetelematikdata har aldrig været nemmere takket være AEMP 2 API-opdateringen

Volvo Construction Equipment har stillet CareTrack-telematikdata til rådighed som en del af AEMP 2.0 API, og det giver ejere af blandede flåder mulighed for nemt at administrere alle deres telematikdata på ét sted.

AEMP 2.0 API introduceres som et resultat af et samarbejde, der spænder over hele branchen, og det leverer data i et standardiseret format. OEM'er følger ISO15143-3 2016 for at tilpasse sig en almindelig metode til præsentation af data i branchen, som giver flådeadministratorer mulighed for nemt at integrere det i deres eksisterende systemer.

Daniel Widlund, Servicechef for konnektivitetsprocessen hos Volvo Construction Equipment, forklarede: "Med AEMP 2.0 API er der nu adgang til blandede flådetelematikoplysninger, som alle er i samme format. En almindelig udfordring for operatører af blandede flåder har været at administrere flere telematikløsninger, som hver især leverede forskellige typer af information og i forskellige formater. Takket være AEMP 2.0 API er det nu nemmere at få adgang til telematikdata for blandede flåder, og nemmere at analysere dem. Det hjælper kunderne med at identificere de handlinger, som er nødvendige for at øge produktiviteten og effektiviteten af hele deres arbejdsproces".

Med AEMP 2.0 API er det nemt at integrere CareTrack-telematikdata i en kundes egne systemer og dermed sikre, at de fortsat nyder godt af alle de data, som leveres af Volvo-telematikken. Når flådeejere kan få adgang til alle telematikdata for blandede flåder på ét sted, betyder det, at de får et holistisk overblik over hele deres flåde. I sammenligning med AEMP 1.2 giver AEMP 2.0 API adgang til endnu flere datapunkter, herunder lastdata, ledige timer og fejlkoder. Disse vigtige, konsoliderede data kan give den indsigt, som er nødvendig for at maksimere effektivitet, produktivitet og rentabilitet.

Hvad mere er, implementeringen er meget nem takket være Volvos Developers' Portal (udviklerportal). Som navnet antyder, er det en portal, som giver udviklere de nødvendige ressourcer til nemt at opsætte og teste API-integrationen for Volvo CE-maskiner. Brugerne kan også finde flere oplysninger om, hvordan de får support, plus en udvidet OSS-sektion samt masser af andre oplysninger om AEMP 2.0 og de tilgængelige datapunkter.

Kunderne skal kontakte deres Volvo-forhandler for at finde ud af, hvordan de kan udnytte, hvad AEMP 2.0 har at tilbyde.

FOR YDERLIGERE INFORMATION

Anne Bast

Chef for mærke, markedsføring og kommunikation
Volvo Construction Equipment
Salgsregion Europa/International
Email: anne.bast@volvo.com