Volvo Entreprenørmaskiner A/S Danmark

Volvo går den elektriske fremtid i møde på Bauma 2019

Besøgende på dette års Bauma 2019-udstilling i München får et glimt af den teknologiske fremtid, når Volvo Construction Equipment (Volvo CE) kigger på Building Tomorrow, der demonstrerer dens seneste maskiner og integrerede tjenester.

Volvo’s indoor stand at bauma.

For at vise bredden i Volvo-koncernen får Volvo CE på Bauma 2019 selskab af søstervirksomhederne Volvo Penta, Volvo Trucks og Volvo Financial Services. Virksomhedernes deltagelse på udstillingen er meget mere end en statisk demonstration – det er et livearrangement. Under temaet Building Tomorrow vil Volvos 2.293 m2 store indendørs stand i Hal C6 og 5.870 m2 udendørs stand ved FM714 være en uafbrudt interaktiv præsentation af det komplette produkt- og tjenestesortiment, for i dag, i morgen og et godt stykke ud i fremtiden.

Volvo skifter til elektrisk i kompakt-klassen

Bauma 2019 vil være den første større branchebegivenhed efter den nylige annoncering af, at Volvo CE skifter til elektrisk på Volvo-mærkede kompakte gravemaskiner og kompakte gummihjulslæssere i 2020. Volvo CE bliver med denne beslutning den første producent af entreprenørmaskiner, der forpligter sig til en elektrisk fremtid for sit kompakte maskinområde. De første to hydraulisk-elektriske maskiner bliver præsenteret på Bauma, efterfulgt af en trinvis introduktion og forøgelse marked for marked i 2020.

Gravemaskinerne overtager scenen

Gravemaskiner er stjernerne i showet, der fortsætter Volvo CE's verdensomspændende fremstød, kampagnen 'Excavators For Any Challenge'. Nye gravemaskiner, der lanceres på udstillingen, omfatter den altoverskyggende 20-tons EC200E, sammen med de kompakte gravemaskiner EC15-EC20E. Den nye nedrivningsmaskine med store rækkevidde EC750E viser ikke kun bredden af Volvos gravemaskinesortiment, men også dens længde. Som om det ikke var nok, vil der også være banebrydende lanceringer af EC300E Hybrid hydraulisk-hybridgravemaskine og en EC220E, der har Volvo Active Control-automatiske bom- og skovlbevægelser for en mere effektiv graveproces. Der kommer mere om disse vigtige lanceringer i april.

De fantastiske 50 kommer til München

I alt vil der være 50 maskiner på Volvos to stande, grupperet i undertemaerne 'læs, 'grav, 'træk', 'belæg', 'innovation' og 'service'. Af disse har Volvo Services meget større fokus end tidligere på dette års Bauma, hvor alle maskiner understøttes med et dedikeret servicetilbud via berøringsskærme og andre udstillinger.

"Jeg er stolt af jer, maddiker"

Der vil også være masser af action i virksomhedens udendørs område. Med soundtracket fra Volvo CE's minifilm Pump It Up med Hollywoodstjernen Dolph Lundgren vil det være en morsom maskinudstilling – utvivlsomt den bedste i branchen. Der vil være Operators' Club-konkurrencer og live action-udstillinger om den videreudviklede Dig Assist-løsning og tilbehør.

Volvos udendørs stand.

Gå heller ikke glip af Volvos tilstødende indendørs udstilling, hvor begejstringen kommer i form af begivenheder, der beviser, at Volvo CE's succes handler lige så meget om medarbejdernes kvaliteter som om dens maskiner. I løbet af dagen forestår en professionel konferencier underholdende præsentationer (på tysk og engelsk) med fokus på virksomhedens produkter og tjenester. Dette understøttes af videostande, hvor der vises en række kundeinterviews, fakta, tal og løjer. For første gang vil der også være et innovationsområde – de nøjagtige detaljer er stadig hemmelige, men der vil være fokus på automatisering, opkobling og elektromobilitet.

Bauma 2019 – det er et familieanliggende

Melker Jernberg, virksomhedens direktør, vil – sammen med direktørerne for Volvo Penta og Volvo Trucks – være vært ved en international pressekonference under udstillingen, hvor de vil introducere nye produkter og skitsere virksomhedens fremtidsplaner på innovationsfronten.

Hvis du nogensinde var i tvivl, ankommer Volvo til branchens største udstilling i München dette forår med en tro på at kunne levere i dag og et godt stykke ud i fremtiden. Takket være innovative produkter og integrerede tjenester fortsætter Volvo med at arbejde sammen med kunder i Building Tomorrow.

Læs mere på #VolvoBauma.

Billede 1: Volvos indendørs stand på Bauma.
Billede 2: Appetitvækker for elektrisk kompakt maskine.
Billede 3: Volvos udendørs stand.