Volvo Entreprenørmaskiner A/S Danmark

Volvos rammestyrede dumper serie G sikrer høj ydeevne for føreren

Volvo Construction Equipment har opdateret sin rammestyrede dumper serie G. De nye funktioner omfatter cruise control, hastighedsregulering ned ad bakke og OptiShift, som alle forstærker G-seriens position som operatørernes foretrukne valg.

Articulated Hauler A30G Stage V

Når operatøren sidder komfortabelt, øges produktiviteten, og når andre maskiner er på stedet, foretrækker de fleste førere Volvo. Den nye G-serie er med til at opretholde god produktivitet over hele dagen, hver dag - selv under de mest ugunstige forhold - på grund af den overlegne komfort, brugervenlighed og sikkerhed.

Rammestyret dumper A45G Trin VFuld førerkontrol

G-serien er fyldt med funktioner, der hjælper førerne med at få mest muligt ud af maskinen, f.eks. Hill Assist, læsnings- og aflæsningsbremse og dynamisk Volvo Engine Brake.

Med de seneste opdateringer suppleres funktionerne nu med den nye cruise control og hastighedsregulering ned ad bakke. Rammestyret dumper A45G Trin VOperatørerne kan indstille og justere cruise control-funktionen til at opretholde en konstant kørehastighed, så transporten bliver jævnere og mere effektiv, og ved kørsel ned ad bakke giver den nye hastighedsregulering ned ad bakke operatørerne mulighed for at bevare kontrollen og holde hastigheden. Resultatet af begge innovationer er forbedret sikkerhed, komfort og produktivitet under alle forhold.

Det ergonomiske førerhus og de intuitive betjeningselementer passer godt til alle førerer. Automatiske funktioner, som den nye OptiShift, der yderligere forbedrer brændstofeffektiviteten og produktiviteten med hurtigere cyklustider og højere betjeningskomfort, er med til at give større brugervenlighed og en uovertruffen operatøroplevelse.

Komfort og sikkerhed

Volvos nye rammestyrede dumper i serie G er udviklet med henblik på højere operatørkomfort under lange arbejdsskift. Volvos unikke styretøj, fremragende affjedring, lave støjniveau, rummelige plads og udsyn er alt sammen med til at sikre, at operatøren bliver mindre træt, og at produktiviteten øges.

Uanset om du er operatør, instruktør, tekniker eller arbejder på arbejdspladsen er sikkerhed på arbejdsstedet af afgørende betydning, og G-seriens overlegne udsyn og effektive belysning er kombineret med en række intelligente sikkerhedsfunktioner for at hæve sikkerheden for alle. Funktioner som Dump Support gør det mere sikkert for operatøren og dem, der arbejder rundt om maskinen, selv i de mest krævende arbejdsmiljøer.

Rammestyret dumper A40G Trin V