Volvo Entreprenørmaskiner A/S Danmark

De 3 primære telematikadvarselstegn, man bør være opmærksom på

Opkobling af dine maskiner er et stærkt første skridt mod en reduktion af dine samlede ejeromkostninger. Den indsigt, du opnår gennem dataene, gør dig i stand til at sætte mål og udføre tiltag med henblik på forbedring på de områder, som vil have den største effekt på din samlede rentabilitet. Men hvor begynder man? Her er de 3 primære advarselstegn på, at dine maskiner ikke har nået deres lavest mulige samlede ejeromkostninger.

1. Dine maskiner har meget uudnyttet tid eller ventetid

Hvis en kunde for eksempel har 637 timers ventetid, divideret med 40 arbejdstimer pr. uge, svarer det til 16 ugers produktionstid. Det er meget spildt tid, som ellers kunne bruges på at producere og generere indtjening – for slet ikke at tale om brændstof, vedligeholdelsesudgifter og førerlønninger! Høje uudnyttede tider eller ventetider betyder, at antallet og kapaciteten af maskiner på dit arbejdssted ikke passer til målene for tons pr. time og omkostning pr. ton. Ved hjælp af redskaber såsom SiteSim kan Volvo CE beregne din ideelle opsætning, inklusive de ruter, som førerne bør køre, for at forbedre produktiviteten og reducere dine samlede ejeromkostninger markant.

2. Dit brændstofforbrug er meget højt

Høje uudnyttede tider og ventetider er én årsag til unødigt brændstofforbrug. En anden er ineffektiv drift. Førere, som er for tunge på gasreguleringen og anvender rykkende bevægelser, vil spilde svimlende summer på brændstof. Oplæring vil hjælpe førerne med at udvikle en fornemmelse for, hvor megen effekt, de behøver, og samtidig undgå dækspin. Selv erfarne førere vil have gavn af et kursus, som f.eks. Volvo EcoOperator-oplæring, der hjælper deltagerne med at planlægge deres arbejde på den smarteste måde og få mest ud af de seneste effektivitetsforbedrende funktioner på nye Volvo-maskiner. Enhver investering i føreroplæring vil hurtigt tjene sig ind, og herefter vil alle brændstofbesparelser give en direkte forbedring af bundlinjen.

3. Der er mange advarsler om driftsadfærden

Advarsler om driftsadfærden kan være alt fra at speede motoren for meget op til at anvende den forkerte arbejdstilstand eller sågar uforsvarlig drift af maskinen. Udover at reducere brændstofudgifterne kan føreroplæring også hjælpe med at reducere slitage eller i værste fald skader på maskinerne. Volvo og Volvos forhandlere tilbyder en lang række oplæringsløsninger på forskellige niveauer med henblik på at lære førere, hvordan de arbejder med deres maskine på en jævn og effektiv måde, som vil betyde markant lavere vedligeholdelsesudgifter i det lange løb.

FOR YDERLIGERE INFORMATION

Anne Bast

Chef for mærke, markedsføring og kommunikation
Volvo Construction Equipment
Salgsregion Europa/International
Email: anne.bast@volvo.com

Hannah Kitchener

SE10
London
Tel: +44 207 923 5863
E-mail: hannah.kitchener@se10.com