Volvo Entreprenørmaskiner A/S Danmark

De 3 samlede ejeromkostninger, som enhver Volvo-kunde bør kende til

Den samlede pris for ejerskab afhænger af meget mere end bare maskinens konstruktion og kvalitet. Anvendelse og drift bidrager i høj grad til rentabiliteten. Her er tre værktøjer, som alle Volvo-kunder råder over til at nedsætte deres løbende omkostninger dramatisk.

1. Indsigtsrapporter

Volvos indsigtsrapporter – som omfatter brændstofeffektivitetsrapporter, sundhedsrapporter og oversigtsrapporter – kan tolke komplekse telematikdata og hjælpe kunderne med faktisk at bruge disse informationer til at forbedre deres samlede ejeromkostninger. Rapporterne, der er udarbejdet for individuelle maskiner eller en hel flåde, giver et overblik over brændstofforbrug, anvendelse, maskinalarmer og driftsadfærd. Kunder kan umiddelbart se den faktiske gevinst, de får af deres maskiner, og bruge indsigten til at aftale konkrete tiltag til forbedringer.

SiteSim

2. SiteSim

SiteSim beregner det bedst mulige setup for en kundes arbejdssted for at minimere ventetid eller tomgang og give den lavest mulige samlede pris for ejerskab. Ved at indtaste materialetype, afstand fra lastested til afkastningssted og arbejdsstedets topografi (takket være 3D-dronemålinger og fotos) kan Volvo CE anbefale det ideelle antal maskiner og deres kapacitet samt de optimale ruter, som maskinførere bør køre baseret på tons pr. time og omkostningerne pr. tons. Arbejdsstedsstudier som denne udføres regelmæssigt i mineindustrien, men Volvo CE er også enestående til at tilbyde omfattende simuleringer til små og mellemstore arbejdssteder.

Simulatorer

3. Førertræning

Volvo CE og forhandlerne tilbyder kunderne forskellige uddannelsestilbud for at sikre, at maskinførerne arbejder så sikkert, effektivt og produktivt som muligt. Selv erfarne maskinførere nyder godt af kurser, da de så lærer, hvordan de får fuldt udbytte af alle de nyeste funktioner fra Volvo. Kunder, der investerer i kurser til maskinførere, tjener hurtigt deres investering hjem takket være besparelser på brændstof, øget totalproduktion og reducerede vedligeholdelsesudgifter. Efterfølgende bidrager det hele til bundlinjen.

Optimering af rentabiliteten

FOR YDERLIGERE INFORMATION

Anne Bast

Chef for mærke, markedsføring og kommunikation
Volvo Construction Equipment
Salgsregion Europa/International
Email: anne.bast@volvo.com

Hannah Kitchener

SE10
London
Tel: +44 207 923 5863
E-mail: hannah.kitchener@se10.com