Volvo Entreprenørmaskiner A/S Danmark

Med den nye Volvo EC60E får du høj maskinydeevne i en kompakt pakke

Den stærke og produktive EC60E gravemaskine med larvebånd fra Volvo Construction Equipment erstatter den udgående EC55C og er bygget til komfortabel og effektiv drift i en lang række arbejdsopgaver.

Volvo Compact Excavator EC60E

Den nye EC60E gravemaskine med larvebånd fra Volvo Construction Equipment (Volvo CE) er bygget, så den passer til alle arbejdssteder, med begrænset plads eller på større byggeprojekter. Maskinen har forbedret trækkraft, fremragende svingkraft og høj løfteevne og kan derfor nå fremragende resultater, hurtigt. Den kompakte konstruktion, den lange arm og den faste eller forskydelige udlægger gør den alsidige og stærke EC60E egnet til en lang række arbejdsopgaver.

Effekt + kontrol = lettere og hurtigere operationer

For at sikre optimal ydeevne skift efter skift er maskinen udstyret med en Volvo-motor version Trin V/Tier 4 final og justerbar hydraulikstrøm. Det effektive kølesystem drives med 44,3 kW strøm for at undgå overophedning.

EC60E's meget responsive betjeningsenheder sikrer, at maskinen gør præcis, hvad operatøren har til hensigt, og bevægelserne er jævne under hele operationen. Operatøren kan indstille maskinen efter sin stil og den pågældende arbejdsopgave, så det er lettere at styre den og opnå højere ydeevne. Hjælpehydraulikstrømmene, det elektriske skovlblad og udlæggerens forskydningshastighed kan indstilles af operatøren og tilpasses tre forskellige arbejdsresponstilstande - "Aktiv", "Normal" og "Blød".

EC60E er udstyret med et opgraderet hydrauliksystem, og hovedreguleringsventilen har fået nyt design. Når der kræves en højere hydraulisk strøm til en bestemt bevægelse, kan hovedreguleringsventilen kombinere strømmen fra flere pumper og derved optimere maskinens drift, så operatøren opnår ekstra funktionalitet. Specielt til planering kan strømningen kombineres i armcylinderen for at gøre armen hurtigere.

Volvo kompakt gravemaskine EC60E

Multifunktions værktøjsholder

For at gøre EC60E endnu mere alsidig kan den udstyres med en lang række slidstærke redskaber, der passer til en lang række arbejdsopgaver, bl.a. inden for forsyningsvirksomhed, byggeri, landbrug, anlægsarbejde og skovdrift. Disse redskaber kan nemt udskiftes, hvilket sparer tid og penge. Desuden bevirker maskinens konstruktion, hydraulik, rørsystem og kontakter i førerhuset sammen med redskabssortimentet, at EC60E med lethed kan påtage sig mange forskellige opgaver.

Ved montering af en mekanisk eller hydraulisk lynkobling foregår redskabsskift hurtigt og effektivt. Der fås et omfattende sortiment af skovle, lige fra universalskovle til grøfteskovle, hvilket sætter maskinen i stand til at arbejde med mange forskellige opgaver. Volvos slidstærke hydrauliske hamre er fuldt kompatible med EC60E. Det brede udvalg af hammerværktøj (eller bits) er fremstillet til at knuse enhver form for materiale og kombinerer fremragende ydelse med lave støj- og vibrationsniveauer. Maskinen kan også forsynes med Volvos læsholder, der fungerer fint sammen med Volvos direktemonterede skovle og lynkobling. Derved muliggøres mange opgavetyper, herunder pilotering, placering, læsning, løftning og transport.

Volvo kompakt gravemaskine EC60E

Volvo kompakt gravemaskine EC60ELavere omkostninger, mere driftstid

Volvo-motoren og den forbedrede hydraulik giver tilsammen glimrende brændstoføkonomi. Med den automatiske funktion til slukning af motoren - som kun Volvo tilbyder - standser motoren automatisk efter et forudvalgt tidsrum. Dette resulterer i lavere brændstofomkostninger og støjniveau. Den standardmonterede ECO-tilstand er med til at sænke brændstofudgifterne yderligere. Når funktionen er aktiveret, nedsættes motoromdrejningstallet lidt, men ikke ydeevnen, så brændstofforbruget falder. En standset timemåler mindsker vedligeholdelsesomkostningerne og øger maskinens gensalgsværdi.

Volvo kompakt gravemaskine EC60EEC60E er udstyret med en række funktioner, der tilsammen øger maskinens driftstid og reducerer stilstandstiden. Serviceadgang fra jordniveau og bekvemmelige smørepunkter bevirker, at serviceringstiden og vedligeholdelsesomkostningerne reduceres. Serviceintervallerne kan nemt overvåges ved hjælp af displayet i førerhuset, der viser påmindelser, når det er tid til vedligeholdelse.

Denne maskine har Volvos MATRIS-software, der analyserer førerens adfærd med det formål at øge effektiviteten, hæve produktiviteten og reducere omkostningerne til brændstof og vedligeholdelse. Volvo tilbyder også fejldiagnosesystemet VCADS, som gør det nemt at holde kontrol med maskinen.

Volvo kompakt gravemaskine EC60E

Nøglespecifikationer:

Motor

Volvo D2.6H-

Trin V / Tier 4 final
..Nominel ydelse ved 36,7 omdr./sek. (2200 omdr./min.)
...SAE J1995 brutto 44,3 kW (60 hk)
Totalbredde 1.920 mm
Maks. rækkevidde, standardarm/lang arm 6,105 / 6,395 m
Tømmehøjde, standardarm/lang arm 4,150 / 4,340 m
Gravedybde - standardarm/lang arm 3,695 / 3,995 m
Brydekraft (ISO 6015) 28,8 kN
Løsrivningskraft (ISO 6015) 43,3 kN
Driftsvægt 5 730