Volvo Entreprenørmaskiner A/S Danmark

Den nye generation af hjul til EW60E giver endnu større alsidighed

Volvo Construction Equipments opdaterede EW60E gravemaskine på hjul har forbedret hydraulik, så styring og fleksibilitet i opgaven forbedres - alt sammen i en alsidig og brændstofeffektiv pakke.

Volvo Compact Excavator EW60E

EW60E gravemaskinen på hjul fra Volvo Construction Equipment er blevet opdateret for nylig og er nu endnu mere alsidig og stærk end tidligere. Med den højere brændstofeffektivitet og forbedrede hydraulik er EW60E nu klar til en lang række gravemaskineopgaver.

Blandt de nye funktioner er en ny hydraulisk hovedreguleringsventil, der har ekstra funktionalitet. Når der kræves en højere hydraulisk strømning til en bestemt bevægelse, kan hovedreguleringsventilen kombinere strømningen fra flere pumper for at optimere maskinens drift. Specielt til planering kan strømningen kombineres i armcylinderen for at gøre armen hurtigere. EW60E er nu både mere alsidig og mere effektiv. Det skyldes en ny motorstyrefunktion - ECO-tilstand. ECO-tilstand er monteret som standard og reducerer motoromdrejningstallet - uden at det har indflydelse på ydeevnen - og brændstofforbruget nedsættes.

Følg med strømmen

For at opnå høj styrbarhed og produktivitet og give en behagelig køreoplevelse er EW60E udstyret med responsive betjeningsenheder, der sørger for jævne bevægelser og en justerbar hydraulisk strømning. Takket være firehjulstræk og en tophastighed på 30 km/t opnås stor mobilitet, både på vejen og i terrænet. Drivlinjen er velafbalanceret, og forakslen kan fastlåses, mens man arbejder, for at give optimal stabilitet. En fast og en forskydelig udlægger som ekstraudstyr giver alsidig ydeevne i en række operationer på arbejdssteder med begrænset plads eller større byggepladser.

Volvo kompakt gravemaskine EW60E

Den nye Volvo-motor overholder de kommende Trin V-forskrifter. Med den automatiske funktion til slukning af motoren - som kun Volvo tilbyder - standser motoren automatisk efter et forudvalgt tidsrum. Dette resulterer i lavere brændstofomkostninger og støjniveau. Når motoren er inaktiv, holdes vedligeholdelsesomkostningerne nede, og maskinens videresalgsværdi bliver højere.

EW60E er udstyret med en række funktioner, der tilsammen øger maskinens driftstid og reducerer stilstandstiden. Serviceadgang fra jordniveau og bekvemmelige smørepunkter bevirker, at serviceringstiden og vedligeholdelsesomkostningerne reduceres. Serviceintervallerne kan nemt overvåges ved hjælp af displayet i førerhuset, der viser påmindelser, når det er tid til vedligeholdelse.

Volvo kompakt gravemaskine EW60E

Denne maskine har Volvos MATRIS-software, der analyserer førerens adfærd med det formål at øge effektiviteten, hæve produktiviteten og reducere omkostningerne til brændstof og vedligeholdelse. Volvo tilbyder også fejldiagnosesystemet VCADS, som gør det nemt at holde kontrol med maskinen.

Nøglespecifikationer:

Motor

Volvo D2.6H

Trin V / Tier 4 final

Maks. Ydelse 40 omdr./sek. (2400 omdr./min.)
...Brutto (ISO 14396) 47,3 kW
...Netto (ISO 9249, DIN 6271) 45,2 kW
Trækkraft (ISO 6015) 43,3 kN 9.730 lbf
Maks. graverækkevidde 6.024 mm 19'9" ft in
Maks. gravedybde 3.292 mm 10'10" ft in
Driftsvægt* 5.920 kg 13.050 lb

* Maskine med 2,9 m bom, 1,6 m arm, 0,142 m3 skovl, standard kontravægt, dozerblad