Volvo Entreprenørmaskiner A/S Danmark

CareTrack nu inkluderet som standard på udvalgt Volvo kompakt udstyr

Som led i sin indsats for at skabe større produktivitet og rentabilitet for kunderne tilbyder Volvo CE nu sit telematiksystem, CareTrack, der er monteret som standard på visse modeller af kompakte gravemaskiner og kompakte læssemaskiner i Europa, Mellemøsten og Afrika, sammen med et treårigt gratis abonnement.

Volvo CE har den glæde at kunne annoncere, at man nu vil montere CareTrack som standard på kompakte gravemaskiner fra 5 ton samt på alle kompakte læssemaskiner i EMEA-området.

Kunderne vil kunne få gratis adgang til funktioner som mapping og sporing, antal kørte timer dagligt og serviceplanlægning.

For visse modeller har kunderne endda mulighed for at modtage avancerede driftsoplysninger, f.eks. brændstofforbrug og anvendelse.

I takt med at sortimentet af kompakte maskiner, der er forbundet med CareTrack, vokser, forventer Volvo CE at udvide antallet af tjenester specifikt til kompaktudstyr. Blandt ambitionerne er f.eks. at tilbyde unikke rapporter om kompakte maskiner.

“Vi lever i en forbundet verden, og tidspunktet kunne ikke være bedre valgt til at bringe virkningerne af brug af data fuldt i spil,” siger Ivona Baldyga, manager for Productivity & Efficiency Services i Volvo CE Sales Region EMEA. “Ved at forbinde maskiner - kompakte eller andre - er vi i stand til at hjælpe kunderne med at opnå større effektivitet, nyttetid og rentabilitet i deres virksomhed,”

Anerkendelse fra udlejningsbranchen

Tidligere på året modtog Volvo CE ERA Technical Committee's pris på European Rental Awards (ERA) i Madrid i 2019 for sin "vedvarende indsats for at leve op til den europæiske udlejningsbranches behov og krav'.

Denne brancheanerkendelse har tilskyndet Volvo CE mere end nogensinde i sine bestræbelser på at forbedre konnektiviteten for kompakte maskiner og udstyr og nå sine ambitioner om at blive kundernes foretrukne valg med hensyn til nyttetid, samlede ejeromkostninger (TCO) og sikkerhed.

Beslutningen om at tilbyde tre års gratis adgang til CareTrack for mange kompakte modeller som standard er blot ét eksempel på dette engagement.

FOR YDERLIGERE INFORMATION

Anne Bast

Chef for mærke, markedsføring og kommunikation
Volvo Construction Equipment
Salgsregion Europa/International
Email: anne.bast@volvo.com

Hannah Kitchener

SE10
London
Tel: +44 207 923 5863
E-mail: hannah.kitchener@se10.com