Volvo Entreprenørmaskiner A/S Danmark

5 grunde til, at olieanalyse er afgørende for din maskine

Olie er livsnerven i en maskine. Regelmæssige kontroller hjælper med at overvåge dens tilstand, som er afgørende for at opretholde maksimal driftstid og minimere ejeromkostningerne.

1. Den øger fortjenesten

Olieanalyse er et uovertruffet værktøj til at øge maskinens ydelse, hvilket betyder øget fortjeneste. Ud fra data, som indsamles på baggrund af analyseresultater, kan kunder identificere maskinfejl og planlægge vedligeholdelse, hvilket nedsætter risikoen for uplanlagt nedetid, forhindrer dyre reparationer og øger produktiviteten. 

2. Den fremmer driftstiden

Volvos laboratorier, som råder over moderne diagnoseudstyr, forsyner kunderne med en omfattende rapport om maskinens tilstand. Efter en gennemgående analyse stilles maskindiagnoserne straks til rådighed for kunderne online, hvor advarsler fremhæves og anbefalede tiltag angives. Takket være disse rapporter kan hver del af maskinen arbejde med maksimal kapacitet med lille risiko for fejl, så driftstidsniveauet holdes højt.

3. Den registrerer tendenser baseret på analysehistorik

Analyse af olieprøver indsamler information om vand-/kølevæskeindholdet, urenheder og kvaliteten af metalpartikler i smøremidlet. Når der udføres regelmæssig olieanalyse, kontrolleres resultathistorikken, og det bliver muligt for laboratorieteknikerne og kunderne at identificere tendenser i maskinens ydelse. 

4. Den fungerer som et tidligt advarselssystem

Smøremidlet understøtter afgørende maskinkomponenter inklusive motor, gearkasse, aksler, bremser og hydrauliksystem. Volvos laboratorier, som har fuldt kendskab til Volvos maskiner, kan fortolke, hvor godt disse komponenter fungerer, ud fra en olieanalyse. Det giver teknikerne tidlige advarselssignaler om maskindele, så kunderne får tid til at udskifte eventuelle komponenter, som er tilbøjelige til skader eller svigt.

5. Det er en proaktiv tilgang til arbejdet

Generelt er olieanalyse det mest praktiske tiltag for din maskine. Det er et fremragende planlægningsredskab til at give dig bedre kontrol over produktivitet, vedligeholdelse, potentielle svigt og til at undgå nedetid.

FOR YDERLIGERE INFORMATION

Anne Bast

Chef for mærke, markedsføring og kommunikation
Volvo Construction Equipment
Salgsregion Europa/International
Email: anne.bast@volvo.com

Hannah Kitchener

SE10
London
Tel: +44 207 923 5863
E-mail: hannah.kitchener@se10.com