Volvo Entreprenørmaskiner A/S Danmark

Små maskiner med stort potentiale

De nye kompakte læssemaskiner Volvo L20H og L25H er specialdesignet til at gøre livet lettere på arbejdspladsen og tilbyder intelligente funktioner, udsyn hele vejen rundt og fremragende trækkraft for effektiv ydelse.

volvo compact wheel loader l20h

De seneste tilføjelser til Volvo Construction Equipments serie af kompakte læssemaskiner giver dig kvalitet, og skønt små i størrelsen er de mægtige.

Fuldt læsset

Med en højde på kun 2500 mm og med en imponerende venderadius på 8.210 mm tilbyder disse læssemaskiner af H-serien fremragende manøvredygtighed - selv på de trangeste steder. L20H og L25H er små i størrelse, men høje i rækkevidde og dumphøjde og tillige et perfekt valg til opgaver med læsning af lastbiler..

L20H og L25H er skabt med effektivitet for øje og er designet, så de efterlever de nyeste emissionsforskrifter. De drives af en Tier 4 Final-motor med en dieseloxidationskatalysator (DOC), som eliminerer behovet for regenerering af additiverne. For at forbedre gennemløbstiderne har det fuldautomatiske hydrostatiske drev to hastighedsindstillinger med en evne til at nå en maksimal hastighed på 30 km/t.

For at øge trækkraften og stabiliteten i barske terræner har L20H og L25H et leddelt (38°) oscillationsled (±10°), samt føreraktiverede 100% differentialespærrer på begge aksler.

Komfortabelt produktiv

H-seriens kompakte læssemaskiner er designet med førerkomforten for øje. De tilbyder udsyn hele vejen rund og kan prale af minimale støj- og vibrationsniveauer. For at skabe et mere behageligt arbejdsmiljø ved støvede anvendelser, har førerhuset et af de største filtre, der findes på markedet. For at give en sikker ind- og udstigning af det FOPS/ROPS-certificerede førerhus, er trinnet på maskinen særdeles synligt.volvo kompakt læssemaskine l20h

For at lette betjeningen kan tre funktioner styres med et enkelt joystickgreb, herunder hydraulikredskaber, universalskovle samt fejekoste og jordbor. For at forbedre styringen er de kompakte læssemaskiner udstyret med en enkelt trinbremsepedal, som gør det muligt for føreren at arbejde ved "krybehastighed". Endvidere kan sædepositionen tilpasses individuelt, takket være den valgfri, justerbare ratstamme.

Tilpasset og monteret

Volvo har en omfattende serie af Volvo-redskaber, som er specialdesignet til serien af kompakte læssemaskiner. Volvos redskaber er perfekt tilpasset til maskinens ledforbindelsessystem, hydraulik og transmission, så de supplerer maskinen og tilbyder overlegen produktivitet. Volvos redskabsholder muliggør endvidere hurtige skift mellem redskaber.

Til opgaver, som nødvendiggør brug af krævende redskaber, kan den valgfri hydraulikfunktion med højt flow indkobles, og den leverer op til 200 bar/110 liter i minuttet (2900 pund pr. kvadrattomme/29 gallons i minuttet).

Forøg din driftstid

For at minimere nedetiden er L20H og L25H bygget med klassens bedste komponenter. For at foretage rutinemæssig vedligeholdelse og daglige servicetjeks hurtigt og let, kan de kompakte læssemaskiner prale af lange serviceintervaller, og vedligeholdelsespunkterne er anbragt i jordniveau.

Kunderne kan også drage fordel af en række serviceydelser, såsom Originale Volvo-dele, vedligeholdelsesplaner eller CareTrack - Volvos avancerede telematiksystem. Dette intelligente system opretter rapporter om alarmer og indsamler information vedrørende brændstofstatus, maskinplacering og timer.

 

Nøglespecifikationer:

 

L20H

L25H

Motor

Volvo

D2.6M

Motorens bruttoeffekt

kW

48,00

Maks. drejningsmoment ISO 9249, SAE J1349 net

Nm

221,60

Skovlkapacitet

0,70

0,85

Tippelast (ISO/DIS 14397-1)

kg

3000,00

3400,00

... ved fuld drejning

°

38

Brydekraft

kN

35,00

37,00

Hydraulisk løftekapacitet, maks.

kN

35,00

41,00

Gaffel-nyttelast 80%

kg

1800,00

2100,00

Driftsvægt

kg

4480,00

4920,00

Maks. kørehastighed - højgearet

km/t

30,00