Construction Equipment Suomi

Volvo CE esittelee projektien seurantaa helpottavan Task Manager -sovelluksen

Vilkkaan työmaan hallinnointi voi olla aikaa vievää ja haastavaa erilaisine toisistaan riippuvine tehtävineen ja useine urakoitsijoineen, alihankkijoineen, työmaineen ja koneineen. Volvo Construction Equipmentin (Volvo CE) uusi digitaalinen ratkaisu, Task Manager, helpottaa osien sovittamista yhteen.

Task Manager on helppokäyttöinen web-pohjainen työmaan hallintatyökalu, joka yhdistää ihmiset, koneet ja projektit ja tuottaa reaaliaikaisen näkyvyyden vilkkaan työmaan moniin käynnissä oleviin tehtäviin ja auttaa varmistamaan tehtävien tekemisen oikeassa paikassa, ajallaan ja budjetin mukaisesti.

Volvo CE:n Service Offer Owner Robert Nilsson kertoo: “Tunnemme haasteet, jotka projektin tarkan aikataulun laatiminen aiheuttaa asiakkaillemme. Tämä oli Task Managerin kehitystyön lähtökohta, ja sovelluksen tarkoitus on helpottaa työmaan hallintaa. Task Manager tekee työmaan monien tehtävien tilan puhelimella tai tietokoneella reaaliajassa seuraamisesta helppoa, joten se auttaa kaikkia pysymään kärryillä, merkistä riippumatta."

Muutoksen aika

Task Managerin avulla projektin tila on nopeasti käytettävissä missä tahansa, niin työmaalla, toimistossa kuin kotonakin, joten käyttäjien on helppo seurata edistymistä ja varmistaa, että työmaat ovat mahdollisimman tuottavia ja tehokkaita. Sovelluksen asentamisen jälkeen uudet projektit ja työtilaukset on helppo määrittää tarvittaessa. Task Manager mahdollistaa tavoitteiden asettamisen ja edistymisen valvonnan, työmaalla siirretyn materiaalin seurannan ja erilaisista ajoneuvoista muodostuvan kaluston hallinnan. Ja koska kaikki tärkeimmät tiedot ovat yhdessä paikassa, tietojen lajittelun ja yhdistämisen kaltaisiin hallinnollisiin tehtäviin kuluva aika vähenee, joten käyttäjille jää enemmän aikaa keskittyä käsillä olevaan työhön.

Task Manager sopii kaikille, tuotantopäälliköistä ja työmaan päälliköistä alihankkijoihin, joilla kaikilla on tärkeä tehtävä infrastruktuuriprojektien hallinnassa pitämisessä. Tiedot voi suodattaa erilaisten ajanjaksojen, projektien, toimenpiteiden, materiaalien tai työtilausten perusteella, jolloin ne tuottavat reaaliaikaisia päivityksiä ja mahdollistavat johdolle annettavat tilapäivitysraportit.

Task Manager toimii myös yhdessä Load Assist- ja Dig Assist -sovellusten On-Board Weighing (OBW) -toiminnon kanssa siten, että kuormakuittaukset siirtyvät automaattisesti suoraan Volvo Co-Pilotista Task Manageriin. Jos asiakas ei käytä Load Assist- tai Dig Assist OBW -toimintoa, kuljettajan on helppo luoda kuormakuittaukset manuaalisesti.

Task Manager on saatavana kuukausitilauksena paikallisten Volvo-jälleenmyyjien kautta. Saat lisätietoja vierailemalla osoitteessa www.volvoce.com

LISÄTIETOA

Anne Bast

Brändin markkinointi- ja viestintäjohtaja
Volvo Construction Equipment
Euroopan/kansainvälinen myyntialue
Sähköposti: anne.bast@volvo.com