Construction Equipment Suomi

Volvo CE esittelee innovatiivisen nostoratkaisun Multi Demolition -puomiin

Parempi joustavuus, pienemmät hiilipäästöt ja alhaisemmat omistajuuden kokonaiskustannukset: erityisesti Volvo Construction Equipmentin (Volvo CE) korkealle ulottuviin Volvo-koneisiin suunniteltu Multi Demolition -puomin uusi nostotoiminto tarjoaa nämä kaikki edut.

Volvo CE on tunnistanut jo kauan sitten tarpeen suunnitella ja tukea koneita, jotka täyttävät purkutöiden asettamat vaatimukset. Vaikka erikoiskoneet soveltuvat hyvin tiettyyn työhön purkutyömaalla, niiden erikoistuneisuus usein rajoittaa niiden käyttöä, koska ne eivät sovi käytettäviksi työmaan muissa töissä.

Volvo CE tietää tämän ja on siksi suunnitellut ja valmistanut monikäyttöisiin purkukoneisiin innovatiivisen nostoratkaisun, joka alentaa omistajuuden kokonaiskustannuksia, säästää aikaa ja tarjoaa paremman joustavuuden, mutta ennen kaikkea pienentää asiakkaiden hiilijalanjälkeä – ensiarvoisen tärkeää aikana, jolloin polttoainekustannukset ovat korkeat ja CO2-päästöjen vähentäminen oikeutetusti huomion keskipisteessä.

Korkea ulottuvuus, alhaisemmat omistajuuden kokonaiskustannukset ja pienempi polttonesteenkulutus

Markkinoilla ainutlaatuinen Multi Demolition -puomin nostoratkaisu voidaan asentaa tehtaalla kaikkiin yhtiön E-sarjan korkealle ulottuviin kaivukoneisiin eli malleihin EC380E HR, EC480E HR ja EC750E HR, joissa kaikissa on jo nyt valmius eri laajennusten ja puomien asentamiseen monia eri käyttötarkoituksia varten.

Multi Demolition -puomin uuden nostoratkaisun ansiosta E-sarjan käyttömahdollisuudet eivät enää rajoitu pelkkään purkuprosessiin, vaan sillä voidaan myös parantaa työmaiden laitteistokuljetusten logistiikkaa. Tämä johtuu siitä, että tämän uuden ratkaisun ansiosta asiakkaat voivat nyt käyttää konetta turvallisena nostovälineenä koneen komponenttien, kuten tukikehikoiden ja kaivu- tai korkealle ulottuvien puomien, nostamiseen kuljetusvälineestä maahan, jotta ne voidaan asentaa turvallisesti koneeseen.Volvo CE:n Euroopan ja kansainvälisen myyntialueen purku-, kierrätys- ja kaivukoneen muutosratkaisujen Special Application Solutions Manager Martijn Donkersloot toteaa: "Etuna on se, että omistajuuden kokonaiskustannukset pienenevät, koska liikutettavaa nosturia tai toista kaivukonetta ei tarvita, mutta myös se, että ajansäästön ansiosta joustavuus paranee, koska lastaamiseen ja kuljetusvälineestä purkamiseen ei enää tarvita kolmatta osapuolta. Myös hiilipäästöt vähenevät, koska työmaalla tarvitaan vähemmän ajoneuvoja."

Helppo ja turvallinen integroida asiakkaan toimintaan

Innovatiivinen ratkaisu koostuu koneen ohjelmistosta, joka on erityisesti suunniteltu laitteiden hallittua nostamista varten, sekä nostoprosessia koskevista näkyvistä varoituksista ohjaamon ulkopuolella oleville sivullisille. Ohjelmisto ohjaa myös hydraulista painetta sekä moottorin kierroslukua koneen liikkeiden nopeuden hallitsemiseksi nostamisen aikana – turvallisuus on huipussaan joka vaiheessa.Lisäksi Volvo CE toimittaa CE-sertifioidun nostovarusteensa, joka on erityisesti suunniteltu sopimaan Multi Demolition -puomin patentoituun Modular Joint -rakenteeseen ja joka voidaan liittää helposti Multi Demolition -puomin alatappiin. Kun kaikki komponentit on purettu turvallisesti kuljetusvälineestä, vaihtaminen korkean ulottuvuuden puomiin tai kaivupuomiin on helppoa modulaarisen hydraulisen liitoksen ansiosta, joka tarjoaa nopeutta ja lisäjoustavuutta purkutöiden aloittamiseksi niin nopeasti kuin mahdollista.

Volvo CE:n suunnittelema, valmistama ja tukema Multi Demolition -puomin ainutlaatuinen nostoratkaisu soveltuu hyvin purkutöiden vaatimuksiin ja varmistaa asiakkaiden kustannusten alenemisen, hiilipäästöjen vähenemisen, ajan säästymisen ja joustavuuden parantamisen työmaalla.

LISÄTIETOA

Anne Bast

Brändin markkinointi- ja viestintäjohtaja
Volvo Construction Equipment
Euroopan/kansainvälinen myyntialue
Sähköposti: anne.bast@volvo.com