Construction Equipment Suomi

Muutos alkaa tästä – Volvo Days 2022

Volvo Construction Equipment (Volvo CE) ajaa muutosta kestävyyden, sähkökäyttöisyyden ja palveluiden saralla. Sen todistavat tämänvuotisessa Volvo Days -lippulaivatapahtumassa esiteltävät alan johtavat ratkaisut – joiden tavoitteena on käynnistää muutos jo tänään.

Parhaita tuotteitaan, palveluitaan ja työntekijöitään esittelevä Volvo Days alkaa tänään (31.5.) Volvo CE:n kotipaikassa Ruotsin Eskilstunassa. Tapahtumassa pääsee tutustumaan yhtiön kaikkien aikojen vaikuttavimpaan tarjontaan, kuten alan laajimpaan valikoimaan sähkökoneita, jotka johdattavat rakennusteollisuutta kohti kestävää kehitystä ja nettonollapäästöjä.

Volvo CE tarjoaa ensimmäistä kertaa kiinnostavan digitaalisen kokemuksen niille, jotka eivät pääse osallistumaan kolme viikkoa kestävään ohjelmaan paikan päällä. Tämän ansiosta kuka tahansa – sijainnista riippumatta – voi kokea tapahtuman uudella virtuaalialustalla, joka avataan lähipäivinä.

Volvo CE:n johtaja Melker Jernberg kertoo: ”Meillä on maailman johtavana rakennusratkaisujen valmistajana valta vaikuttaa asioihin, ja muutos alkaa meistä. Haluamme paitsi edistää oman toimialamme muutosta kohti nettonollapäästöjä myös tukea asiakkaitamme hiilipäästöjen poistamisessa. 

”Volvo Days on täydellinen tilaisuus osoittaa, miten saavutamme nämä tavoitteet aidoilla ratkaisuilla. Olen ylpeä päästessäni tapaamaan asiakkaitamme ja kumppaneitamme yhdessä omistautuneiden työntekijöidemme kanssa. Voimme onnistua tässä muutoksessa tekemällä tiivistä yhteistyötä arvoketjun sisällä.”

Muutos alkaa toiminnasta

Vieraat pääsevät tutustumaan sekä fyysisten että virtuaalisten tuote-esittelyiden ja kierrosten avulla tapahtuman kohokohtiin, kuten Volvon sähkökäyttöisten pienkoneiden koko valikoimaan, latausratkaisuihin ja yhtiön suurimpaan sähkökäyttöiseen EC230 Electric -kaivukoneeseen, jota pilotoidaan parhaillaan Norjassa. Esitteillä on myös täysin uusi L200H High Lift -pyöräkuormaaja, jonka tuottavuutta ja polttoainetehokkuutta on parannettu, sekä päivitetty L350H -pyöräkuormaaja, joka on erittäin luja ja kestävä. 

Lisäksi parrasvaloissa nähdään Volvo CE:n kasvava valikoima tuottavuus- ja toimintavarmuuspalveluita. Näiden merkitys kasvaa toimialan siirtyessä konekeskeisestä näkökulmasta rakennustyömaiden optimoituihin palveluratkaisuihin. Niitä ovat esimerkiksi vastikään julkaistu CO2-vähennysohjelma, joka tarjoaa yksilöllisiä suunnitelmia hiilipäästöjen vähentämiseen, Efficient Load Out -ratkaisu, joka tekee 95–99 prosentin täyttöasteella jokaisesta kuormasta tärkeän, sähköinen EMMA-lataussovellus, Connected Map ja muut digitaaliset ratkaisut, joita markkinoille on tulossa. 

Voimaa kumppanuudesta

Volvo Days -tapahtumassa esitellään yleisölle ensi kertaa myös Volvon uusi autonomisten ratkaisujen demo- ja testirata, joka on suunniteltu yhteistyössä Volvo Autonomous Solutionsin kanssa. Se toimii testi- ja demopaikkana akkusähköisille ja autonomisille kuljetusratkaisuille, joiden tavoitteena on parantaa rakennustyömaiden turvallisuutta, tehokkuutta ja kestävyyttä. Volvo Trucks, joka kuuluu myös Volvo Groupiin, on tervetullut lisä tapahtumaan, jossa se esittelee omaa sähkökuorma-autoaan. 

Euroopan Myyntijohtaja Carl Slotte kertoo: ”Tämä legendaarinen tapahtuma on toiminut aina todisteena kyvystämme sovittaa asiakasarvon luominen ja parantunut tuottavuus yhteen entistä kestävämpien ratkaisujen kanssa. Omnikanavaisen markkinointistrategiamme avulle voimme varmistaa nyt ensimmäistä kertaa, että kaikki asiakkaamme, kumppanimme ja sidosryhmämme ympäri maailmaa pääsevät kokemaan Volvo Days -tapahtuman. Strategia takaa myös sen, että voimme toteuttaa lupauksemme entistä kestävämmästä toiminnasta.”

Kansainvälinen Myyntijohtaja Adriano Merigli sanoo: ”Elämme maailmassa, jossa kestävyysvaatimukset kasvavat jatkuvasti. Ratkaisuihin keskittyvänä yhtiönä otamme tämän haasteen vakavasti ja olemme tuoneet markkinoille kaikkien aikojen parhaan valikoiman, joka mahdollistaa aiempaa kestävämmän työskentelytavan. Se sisältää erilaisia tuotteita ja palveluita, jotka auttavat edistämään todellista muutosta jo tänään ja luomaan parempaa huomista.”

Valmistaudu uuden virtuaalisen alustamme tulevaan julkaisuun, niin pääset kokemaan Volvo Days -tapahtuman monia kohokohtia.

LISÄTIETOA

Anne Bast

Brändin markkinointi- ja viestintäjohtaja
Volvo Construction Equipment
Euroopan/kansainvälinen myyntialue
Sähköposti: anne.bast@volvo.com