Construction Equipment Suomi

Volvo Construction Equipment esittelee uuden hydrauliöljyn, joka pidentää tela-alustaisen kaivukoneen huoltovälejä 50 %:lla

Volvo Construction Equipment on lisännyt hydrauliöljyvalikoimaansa uuden öljylaadun: Volvo Hydraulic Oil 98611 HO103 -öljyn. Uusi öljy on hyväksytty ja yhteensopiva kaikkien markkina-alueiden kaikkien Volvo-koneiden kanssa, ja tela-alustaisissa kaivukoneissa se pidentää tyhjennysvälin 2 000 tunnista 3 000 tuntiin.

HO103 on mineraalipohjainen hydrauliöljy, joka on täysin yhteensopiva kaikkien Volvo Construction Equipmentin tällä hetkellä suosittelemien mineraalihydrauliöljyjen kanssa, eikä järjestelmän huuhtelu ole tarpeen. (HO103 ei ole yhteensopiva Volvon biohajoavan hydrauliöljyn 98610 kanssa).

Yli 10 000 tunnin ajan Volvon koneissa perusteellisesti testatun HO103:n on todistettu optimoivan polttonestetehokkuus ja koneen suorituskyky. Volvo Construction Equipmentin öljy- ja voiteluaineinsinööri Donald McCarthy selittää: "Volvo suunnitteli ja valmisti tämän koneen, joten ymmärrämme kaikkia muita paremmin, mitä sen pitäminen parhaassa toimintakunnossa edellyttää. HO103 tarjoaa vertaansa vailla olevat käyttöasteen ja komponenttien suojauksen sekä takaa sen, että koneesi toimii koko kapasiteetillaan."

McCarthy jatkaa: "Tasalaatuista suorituskykyä tarjoava HO103 on suunniteltu toimimaan sen laadun huononematta, ja sen ominaisuudet pysyvät muuttumattomina koko täyden huoltovälin ajan. Se vähentää kitkaa ja kulumista, pitää komponentit puhtaina estämällä lietteen muodostumisen, pidentää komponenttien kestoikää ja alentaa osaltaan polttonesteenkulutusta."

Tela-alustaisissa kaivukoneissa HO103 pidentää öljyhuoltoväliä 50 %:lla säästäen asiakkaille aikaa ja rahaa sekä tarjoaa useita myönteisiä ympäristövaikutuksia. HO103:n käyttöönoton myötä sekä vanhojen että uusien tela-alustaisten kaivukoneiden huoltoväli voidaan pidentää 3 000 tuntiin. Käytännön esimerkki: jos asiakas käyttää EC300E-koneessaan HO103:a, 6 000 tunnin aikavälillä yksi hydrauliikkahuolto jää kokonaan pois ja öljynkulutus vähenee 207 litran verran.

Volvon hydrauliöljy 98611 HO103 on saatavana monessa eri viskositeettiluokassa. Viskositeettiluokat vaihtelevat markkina-alueittain, mutta niitä ovat mm. ISO VG32, ISO VG46 ja ISO VG68. Lisätietoja asiasta saa kääntymällä paikallisen Volvo-jälleenmyyjän puoleen.

LISÄTIETOA

Anne Bast

Brändin markkinointi- ja viestintäjohtaja
Volvo Construction Equipment
Euroopan/kansainvälinen myyntialue
Sähköposti: anne.bast@volvo.com