Construction Equipment Suomi

Volvo Construction Equipment pidentää moottorien huoltovälit 1 000 tuntiin

Volvo CE:n voiteluteknologian edistysaskeleet yhdessä uusien suorituskykyisten moottoriöljy- ja polttonestesuodattimien kanssa lyhentävät moottorien huoltovälejä ja alentavat kustannuksia jopa 50 %:n verran.

Volvo Construction Equipment esittelee polttonestesuodattimien uuden sukupolven, joka pidentää lukuisten koneiden huoltovälit 1 000 tuntiin. Tämä uudistus tarkoittaa sitä, että Volvo voi nyt tarjota asiakkaille moottorin täydellisen 1 000 tunnin huoltopaketin.

Volvo Construction Equipmentin käyttöaste- ja varaosapäällikkö Niclas Wahlström selittää: "Ymmärrämme, että käytettävyysajan lisääminen ja huoltokustannusten pienentäminen ovat asiakkaidemme keskeisiä tavoitteita. Siksi muotoilu- ja suunnittelutiimimme omistavat lukuisia tunteja korkealaatuisten koneiden ja komponenttien kehittämiselle pitkäkestoisen suorituskyvyn varmistamiseksi."
Niclas Wahlström jatkaa: "Osa tätä sitoutumista on Volvon suorituskykyisten polttonestesuodattimien esittely, joka tarkoittaa sitä, että voimme nyt tarjota asiakkaillemme moottorin täydellisen 1 000 tunnin huoltopaketin. Tämä vähentää huoltotarpeita ja alentaa huoltokustannuksia, joten asiakkaiden koneet pysyvät työmaalla työskentelemässä täydellä teholla."

Pidemmät huoltovälit tuovat asiakkaille jopa 50 %:n säästöt huoltokustannuksissa ja säästävät luontoa komponenttien suorituskyvystä tai pitkäikäisyydestä tinkimättä. 1000 tunnin paketissa käytetään Volvon VDS 4.5 -moottoriöljyä sekä Volvon suorituskykyisiä moottoriöljy- ja polttonestesuodattimia.

Niclas Wahlström toteaa lopuksi: "Moottorin 1 000 tunnin huoltoväli on jälleen yksi syy siihen, miksi Volvo on mielestämme johtava brändi käyttöasteen ja omistajuuden kokonaiskustannusten suhteen."

Vaikka Volvon VDS 4.5 -moottoriöljystä ja Volvon tehokkaista suodattimista voi olla hyötyä vanhemmille koneille, käyttäjien tulisi noudattaa koneiden käyttöohjekirjoissa määriteltyjä huoltovälejä.

Moottorin pidennetty huoltoväli on saatavana lukuisiin eri koneisiin. Tarkista paikalliselta Volvo-jälleenmyyjältäsi, koskeeko se tällä hetkellä käyttämiäsi Volvo-koneita.

LISÄTIETOA

Anne Bast

Brändin markkinointi- ja viestintäjohtaja
Volvo Construction Equipment
Euroopan/kansainvälinen myyntialue
Sähköposti: anne.bast@volvo.com