Construction Equipment Suomi

Volvo CE aloittaa yhteistyön BRIOn kanssa tulevien insinöörien kannustamiseksi

Volvo Construction Equipment (Volvo CE) ja koko perheen suosikki BRIO AB tuovat yhteisvoimin markkinoille uuden puisten rakennuslelujen valikoiman tulevien rakennusinsinöörien ilahduttamiseksi ja kannustamiseksi. Tämä on myös leluvalmistaja BRIOn ensimmäinen yhteistyöhanke merkittävän rakennuskonevalmistajan kanssa.

BRIO Builderin uusin tuote on rakennussarja, jossa on pyöräkuormaaja, dumpperi ja kaivukone. Sarja on suunniteltu tiiviissä yhteistyössä Volvo CE:n kanssa, jotta lelut muistuttavat läheisesti oikeita vastineitaan, ja niissä kaikissa on Volvo CE:n ikoninen keltainen väritys.

Uuden kumppanuuden tavoitteena on inspiroida nuorimpia tulevia rakennusinsinöörejä, jotka ovat usein todella kiinnostuneita suurista rakennusajoneuvoista. Lelut sopivat lapsille kolmivuotiaista ylöspäin.

Volvo CE:n brändikumppanuuksista vastaava Arvid Rinaldo kertoo: "Olemme innoissamme, että tämä kumppanuus BRIOn kanssa toteutuu. Nämä kaksi pohjoismaista brändiä tekevät nyt ensimmäistä kertaa yhteistyötä, mutta olemme luoneet vahvan siteen, ja meitä yhdistävät monet yhteiset arvot, kuten laatu, turvallisuus, ainutlaatuisen designin intohimo ja sitoutuminen ympäristövastuuseen. Kahden brändin tiimien tiiviin yhteistyön ansiosta BRIO-mallit ovat Volvo CE:n brändi-identiteetin mukaisia.

Rakennuskoneet ovat suosittuja lasten keskuudessa niiden vaikuttavan koon ja rohkeiden värien sekä niiden tekemän jännittävän ja tärkeän työn vuoksi: ne kaivavat kuoppia, nostavat ja siirtävät raskaita kuormia auttaen rakentamaan maailmaa, jossa elämme. Arvid lisää: "Etsimme jatkuvasti keinoja kannustaa ja rohkaista nuorten lasten insinöörilahjoja, ja näiden BRIO-rakennussarjojen avulla tarjoamme hauskan tavan tutustua työn maailmaan, harjoitella silmä-käsi-koordinaatiota ja rakastua suunnitteluun ja rakentamiseen. Tämän hankkeen kautta autamme aivan nuorimpia tutustumaan rakentamisen kiehtovaan maailmaan leikin avulla."

FSC-sertifioidusta pyökistä ja korkealaatuisista muoviosista valmistetut ja helppokäyttöisillä työkaluilla varustetut Volvo CE -pyöräkuormaaja, -dumpperi ja -kaivukone sopivat täydellisesti lasten leikkeihin. Korkealaatuisten materiaalien ja kestävän designin ansiosta nämä kauniit lelut kestävät sukupolvelta toiselle. 

Leluissa on oikeiden rakennuskoneiden mukaisia realistisia leikkitoimintoja, kuten mekaaninen kippaus, nostaminen ja kuljettaminen, joten ne sopivat loistavasti luovaan leikkimiseen. Koska turvallisuus on yksi Volvo CE:n ydinarvoista, jokaisen koneen päällä on samanlainen paristokäyttöinen oranssi varoitusvalo kuin Volvon On-Board Weighing -järjestelmässä.

"Leikkimahdollisuudet ovat loputtomat, kun lapset alkavat rakentaa Builder-rakennussarjalla", BRIO Builderin tuotesuunnittelija Dan Nordlund lisää. "Näillä uusilla Volvo-teemaisilla ajoneuvoilla rakennusleikit nousevat aivan uudelle hauskuuden tasolle. Lapset voivat nyt rakentaa valtavia koneita, leikkiä tosielämän inspiroimaa rakennustyömaata ja sitten keksiä ja rakentaa uudelleen sydämensä kyllyydestä."

BRIO Builder -rakennuslelut tulevat myyntiin syksyllä 2022. BRIOn kanssa yhteistyössä kehitetty BRIO Builder -asema lisätään Eskilstunassa sijaitsevan Volvo-museon kokoelmiin, ja sinne sijoitetaan myös oikean kokoinen puinen kopio pyöräkuormaajasta silloin, kun se ei ole esillä muissa tapahtumissa.

 

LISÄTIETOA

Anne Bast

Brändin markkinointi- ja viestintäjohtaja
Volvo Construction Equipment
Euroopan/kansainvälinen myyntialue
Sähköposti: anne.bast@volvo.com