Construction Equipment Suomi

Volvo CE parantaa toimintavarmuutta virtuaalisella Real-time Tech Support -kenttäsovelluksella

Jotta koneiden mahdolliset ongelmat voitaisiin diagnosoida ja korjata entistäkin nopeammin, Volvo Construction Equipment antaa jälleenmyyjien kenttäteknikoille mahdollisuuden ottaa suoraan yhteyttä back office -tuoteasiantuntijoihinsa sekä Volvon tuoteasiantuntijoihin ja insinööreihin videopuhelun kautta.

Volvo Construction Equipment (Volvo CE) tarjoaa jälleenmyyjien kenttäteknikoille Euroopassa, Lähi-idässä, Afrikassa ja Oseaniassa mahdollisuuden kommunikoida suoraan Volvon tuoteasiantuntijoiden ja insinöörien kanssa työmaalta käsin.

Matkapuhelimensa Real-time Tech Support -sovelluksen avulla kenttäteknikot voivat soittaa interaktiivisen videopuhelun jälleenmyyjänsä back office -henkilökunnalle ja kutsua tarvittaessa mukaan Volvon tuoteasiantuntijan ja insinöörin tukemaan ongelman diagnosointia ja korjaamista.

Videopuheluita hyödyntävän teknologian ansiosta kaikki osapuolet näkevät juuri sen, mitä kenttäteknikotkin näkevät, ja voivat osoittaa näytössä olevia komponentteja. Lisäksi nämä puhelut voidaan tallentaa vastaisen varalle lisätutkimuksia varten.

"Aiemmin kenttäteknikon tarvitessa apua ongelman diagnosoinnissa ja korjaamisessa hän otti valokuvia, lähetti ne sähköpostilla tai palasi jälleenmyyjän tiloihin ja puhui kollegoiden kanssa tai soitti Volvon tuotetukitiimille. Seurauksena saattoi olla useita käyntejä työmaalla ja asiakkaalle turhauttavaa seisonta-aikojen venymistä", Volvo CE:n Uptime Support -päällikkö Aram Ibrahim selittää.

"Nyt kenttäteknikot voivat hyödyntää kollegoidensa asiantuntemusta aivan kuin nämä olisivat heidän kanssaan asiakkaan työmaalla. Jopa neljä henkilöä voi nähdä saman komponentin ja keskustella siitä, osoittaa tiettyjä asioita näytössä, tehdä ehdotuksia toimenpiteistä ja tarkkailla koneen käyttäytymistä reaaliajassa. Nopeutamme vianetsintää, minimoimme matkustamisen ja palautamme koneen toimintakuntoon paljon nopeammin."

Yhä läheisempää yhteistyötä

Kaikkein kestävimmiksikin suunniteltuihin koneisiin tulee joskus teknisiä ongelmia, ja tehokas tiimityöskentely valmistajien ja jälleenmyyjien välillä on ensiarvoisen tärkeää ongelmien ratkaisemiseksi mahdollisimman pian ja asiakkaiden tuottavuuden ja kannattavuuden turvaamiseksi.

Volvo CE ja sen jälleenmyyjät ovat sitoutuneet läheiseen ja tehokkaaseen yhteistyöhön yhtenä laajennettuna yrityksenä ja ottaneet viime vuosina käyttöön yhteisen tapauskäsittelyjärjestelmän. Tämä on parantanut jälleenmyyjien huoltoteknikkojen tiedon- ja tuensaantia huomattavasti ja saanut aikaan sen, että enemmän kallisarvoista palautetta kantautuu Volvon tuotekehitystiimien tietoon.

"Real-time Tech Support on seuraava vaihe yhteistyössämme toimialan johtavan toimintavarmuuden saavuttamiseksi. Se on myös osa digitalisointihankettamme, ja odotamme innolla, miten se voisi raivata tietä tulevia teknologioita, kuten älylaseja tai rakenteiden sisälle näkemistä varten. Tällä hetkellä Real-time Tech Support kuitenkin tehostaa toimintaamme entisestään ja maksimoi koneiden käyttövarmuuden", Aram toteaa lopuksi.

Käy Volvo CE:n verkkosivustolla lukemassa lisää Volvon toimintavarmuuspalveluista.

Lisätietoja saa ottamalla yhteyden:

Anne Bast

Brändin markkinointi- ja viestintäjohtaja
Volvo Construction Equipment
Euroopan/kansainvälinen myyntialue
Sähköposti: anne.bast@volvo.com