Construction Equipment Suomi

Topconin 3D-MC-ohjelman integrointi Volvo Active Control -järjestelmään nostaa rimaa kaivutarkkuuden suhteen

Volvo Active Controlin tarjoamaa, Volvo CE:n Dig Assist -työkaluvalikoimaan kuuluvaa puoliautomaattista kaivutoimintoa voidaan nyt käyttää Topconin 3D-MC-ohjelman kanssa soveltuvissa malleissa. Esittelemällä ratkaisun, joka tarjoaa kaivutarkkuutta murto-osassa normaaliajasta ja automatisoi kaivuprosessin, Topcon ja Volvo ovat nostaneet rimaa korkeammalle kaivutoiminnan suhteen.

Tasalaatuisia tuloksia päivästä toiseen tuottaviin kaivutöihin tarvitaan aina taitavia kuljettajia, mutta saatavana on työkaluja, jotka parantavat suorituskykyä ja virtaviivaistavat prosessia. Volvo Active Control tukee eritaitoisia kuljettajia automatisoimalla kaivuprosessin, ja nyt, markkinoiden johtavan paikannusjärjestelmien kehittäjän Topconin 3D-MC-ohjelman integroinnin myötä, asiakkaille avautuu mahdollisuus ottaa tehdäkseen monia uusia ja monimutkaisempia projekteja.

Saumatonta integrointia

Topconin helppokäyttöinen ohjelma integroituu saumattomasti Volvo Active Control -valikoihin, jolloin kuljettajat voivat muokata nopeasti tapaa, jolla he haluavat automatiikan toimivan. Olipa kyse ojien kaivamisesta, rinteiden tasoittamisesta tai työmaaprofiilien luomisesta, Volvo Active Controlin ja Topconin 3D-MC:n yhdistäminen auttaa kuljettajia tuottamaan nopeasti ja tehokkaasti täydellisiä tuloksia kerta toisensa jälkeen.

Parempi näkyvyys ja parantunut hallinta

3D-ohjelmisto on ihanteellinen valinta monimutkaisia ja laajoja infrastruktuuriprojekteja varten, sillä se tarjoaa yksityiskohtaisempia ja realistisempia työkohteen visualisointeja, auttaen parantamaan tehokkuutta ja vähentämään kalliiksi tulevia virheitä. Topconin 3D-MC:n uusimpia päivityksiä Volvoa varten ovat langaton pääsy Sitelink3D-ohjelmaan, LandXML-tiedostojen tuki, uudistunut graafinen käyttöliittymä sekä langaton etätukitoiminto.

Tehokkuus- ja tarkkuushyödyt

Volvo Active Control -ohjelmiston uusin versio tukee kallistettavien kauhojen ja Steelwrist-rototilttien automaattista kallistustoimintoa, kaivuun jatkamistoimintoa (Bucket Recall) sekä automatisoitua tasaamista. Koneen elektroninen ohjausjärjestelmä, joka ensiesiteltiin vuonna 2019, automatisoi kaivuprosessin opastamalla kuljettajaa toimintojen käytössä ja tuottaa täydellisiä tuloksia jopa 45 % perinteistä tasoittamista nopeammin.

Boundary Limits -pakettia käytettäessä kuljettajat voivat pysäyttää kääntöliikkeen automaattisesti tiettyyn kulmaan kaivamisen ja kuorma-auton täyttämisen helpottamiseksi. Ahtaassa tilassa työskenneltäessä kuljettajat voivat lisäksi esiasettaa puomin ja kauhan noston sekä käännön tietylle tasolle, väistääkseen sivu- tai yläpuoliset esteet.

Yhteensopivat mallit

Volvon Euroopan, Oseanian ja Aasian asiakkaille Volvo Active Control on tällä hetkellä saatavana tela-alustaisiin kaivukoneisiin EC220E, EC250E, EC300E ja EC350E. Pohjois-Amerikan asiakkaille se on saatavana kolmeen malliin: EC220E, EC250E ja EC300E. Vuonna 2022 Volvo Active Control -järjestelmä asennetaan yhä useampaan malliin.

Koska Volvo Active Control on täysin integroitu ja tehdasasenteinen Volvo-järjestelmä, Volvo-jälleenmyyjät tarjoavat tukea sen kaikille komponenteille, laitteistolle ja ohjelmistolle.

LISÄTIETOA

Anne Bast

Brändin markkinointi- ja viestintäjohtaja
Volvo Construction Equipment
Euroopan/kansainvälinen myyntialue
Sähköposti: anne.bast@volvo.com