Construction Equipment Suomi

Volvon uuden sukupolven kynsijärjestelmä antaa kauhoille lisäpotkua

Volvon suurempiin kaivukoneisiin ja pyöräkuormaajiin tarkoitettu Volvon uuden sukupolven kynsijärjestelmä tarjoaa paremman tunkeutumisen, pidemmän käyttöiän – ja helpon "vasarattoman" asennusjärjestelmän.

Volvo Tooth System

Volvo Construction Equipmentin keskikokoisilla ja suurilla pyöräkuormaajilla ja kaivukoneilla on jälleen yksi etu enemmän puolellaan - täysin uusi huippuluokan kynsijärjestelmä, joka ei vain paranna tuottavuutta ja polttonestetaloudellisuutta, vaan kestää myös paremmin kulutusta ja on vasarattoman tapillisen asennusjärjestelmän ansiosta paljon helpompi asentaa.

Volvon pyöräkuormaajiin L60–L350 ja Volvo-kaivukoneisiin 14-tonnisesta aina suurimpaan 95-tonniseen koneeseen asti saatavana oleva uusi kynsijärjestelmä kaivaa syvemmälle ja pysyy kauemmin terävänä. Matalaprofiilinen muoto tarjoaa suuremman tunkeutumiskyvyn ja kauhan paremman täytön, nopeammat työjaksoajat ja jopa 20 % lisää tunkeutumiskykyä kynnen käyttöiän aikana, jolloin tuottavuus paranee ja kynnen tehollinen käyttöikä pitenee. Muoto on myös voimakkaammin itseteroittuva, mikä alentaa polttonesteenkulutusta entisestään.

Asennusgeometria

Suojatut hitsaukset, vahvempi sovittimen nokka ja älykäs suunnittelu tekevät järjestelmästä vankemman, ja järjestelmän parempi kestävyys tarkoittaa pitempiä vaihtovälejä ja kauhan vähäisempää kulumista. Koska kynnet ja sovittimet on suunniteltu vain näitä Volvo-koneita varten, ne vastaavat tarkasti erittelyjä ja koneen kokoa ja mallia.

Volvo-kynsijärjestelmä

Uuden kynsijärjestelmän kriittisten alueiden tasaiset pinnat auttavat jakamaan rasitusta suuremmalle alalle työskentelyn aikana. Kulumiskestävyyden ja painon optimaalisen tasapainon ansiosta kynsijärjestelmä on suunniteltu vapauttamaan näiden koneiden potentiaali ja tarjoamaan ylivertainen suorituskyky, murtovoima ja käyttövarmuus.

Aseta paikalleen. Työnnä. Naksauta.

Parhaatkin kynnet on kuluvina osina vaihdettava jossain vaiheessa, mutta Volvon uuden sukupolven kynsijärjestelmän ansiosta kynsien vaihtaminen ei voisi olla helpompaa – tai nopeampaa. Kynsien asentamiseen käytetään uutta täysin vasaratonta lukitusjärjestelmää, jossa on uudelleenkäytettävä lukitustappi. Erinomaisen sopivuuden, pitävyyden ja automaattisen kiristymisen asennettuna tarjoava uudelleenkäytettävä tappi avautuu lukituksesta, kun sitä kierretään neljänneskierroksen verran. Vain muutaman minuutin kestävä asennus on äärimmäisen helppo tehdä: aseta paikalleen, työnnä ja naksauta – siinä se.

Oikea kynsi jokaiseen työhön

Kaivukoneita varten on saatavana viisi eri kynsityyppiä: yleiskäyttö, hankaavat materiaalit & kivet, teräväkärkinen kynsi, kaksikärkinen kynsi ja lattakärkinen kynsi. Sovittimia on saatavana kahta eri tyyppiä ja lisäksi on saatavana valinnainen mekaaninen kulumissuojus, joka sopii vakiosovittimeen ja pidentää kynnen käyttöikää entisestään. Pyöräkuormaajia varten on saatavana kolme eri kynsityyppiä: yleiskäyttö, hankaavat materiaalit ja kivet, sekä kolme erityyppistä sovitinta. 

Volvo-kynsijärjestelmä