Construction Equipment Suomi

Volvo Construction Equipment ja SDLG ottavat seuraavan askeleen Kiinassa

Volvo Construction Equipment (Volvo CE) ja SDLG laajentavat yhteistyötään edelleen vauhdittaakseen kannattavaa kasvumatkaansa. Joulukuusta 2020 alkaen kaikki Kiinan markkinoille valmistetut vähintään 15-tonniset kaivukoneet yhdistetään yhdeksi uusimpaan Volvo-teknologiaan perustuvaksi tuotelinjaksi Volvo-brändin alle.

Volvo CE ja SDLG valmistavat ja myyvät tällä hetkellä omia erillisiä kaivukoneiden tuotelinjojaan Kiinassa. Kasvun vauhdittamiseksi entisestään ja tulevien China IV -päästöstandardien saavuttamiseksi kaikki vähintään 15-tonniset Kiinan markkinoille tarkoitetut kaivukoneet yhdistetään yhdeksi tuotelinjaksi joulukuuhun 2020 mennessä. Tuotteet tulevat perustumaan uusimpaan Volvo-teknologiaan ja ne valmistetaan Volvo-brändin alla. 


Sen jälkeen kun Volvo CE osti 70 % SDLG:stä vuonna 2007, nettomyynti on kasvanut noin 3 miljardista Ruotsin kruunusta 17 miljardiin kruunuun ja kannattavuus on ollut hyvä. SDLG:llä on vahva markkina-asema pyöräkuormaajien segmentissä ja se on siirtynyt menestyksekkäästi kaivukonemarkkinoille Volvo CE:n teknologisen tuen avulla. 


"Suurien kaivukoneiden liiketoimintojemme yhdistäminen Kiinassa maksimoi kykymme palvella Kiinan asiakkaita", Volvo Construction Equipmentin pääjohtaja Melker Jernberg kommentoi. "SDLG on ollut huikea menestys siitä lähtien, kun aloitimme yhteistyömme vuonna 2007. Molempien brändien myynnin kasvaessa ja yhteistyömme tiivistyessä edelleen vuosien myötä tämä on meille luonnollinen seuraava askel."

Lisätietoa toimittajille antaa Bill Law, SVP Corporate Communications +46 31 323 84 96