Construction Equipment Suomi

Volvo dumpperien G-sarja: kuljettajan suorituskyvyn hallintaa

Volvo Construction Equipment on päivittänyt G-sarjan dumpperien mallistonsa. Uusia ominaisuuksia ovat vakionopeudensäädin, alamäkiajon nopeussäädin ja OptiShift, jotka kaikki vahvistavat G-sarjan asemaa kuljettajien ensisijaisena valintana.

Articulated Hauler A30G Stage V

Tyytyväinen kuljettaja on tuottavaisempi kuljettaja, ja kaikista työmaalla olevista koneista useimmat kuljettajat valitsevat Volvon. Ylivertaisen mukavuutensa, helppokäyttöisyytensä ja turvallisuutensa ansiosta uusi G-sarja auttaa sinua ylläpitämään hyvää tuottavuutta – koko päivän, joka päivä, kaikkein vaativimmissakin olosuhteissa.

A45G-dumpperi, Stage VTäydellisesti kuljettajan hallittavissa

G-sarja on täynnä ominaisuuksia, jotka auttavat kuljettajia saamaan koneestaan kaiken irti. Näitä ovat mm. mäkiavustin, kuormaus- ja kippausjarru sekä Volvon dynaaminen moottorijarru.

Uusimpien päivitysten myötä näiden ominaisuuksien joukkoon lisätään nyt uusi vakionopeudensäädin sekä alamäkiajon nopeussäädin. A45G-dumpperi, Stage VKuljettajat voivat asettaa ja asettaa vakionopeudensäätimen ylläpitämään tasaista ajonopeutta, jotta kuljettaminen on pehmeämpää ja tehokkaampaa, ja alamäkeen ajettaessa kuljettajat voivat uuden alamäkiajon nopeussäätimen avulla säilyttää hallinnan ja ajonopeuden. Molemmat innovaatiot parantavat turvallisuutta, mukavuutta ja tuottavuutta kaikissa olosuhteissa.

Ergonominen ohjaamo ja intuitiiviset hallintalaitteet ovat suunniteltu sopimaan kaikille kuljettajille. Automaattiset toiminnot, kuten uusi OptiShift, joka parantaa nopeampien työjaksoaikojen ja kuljettajan parantuneen mukavuuden ansiosta polttonestetehokkuutta ja tuottavuutta entisestään, auttavat helpottamaan työskentelyä ja tarjoamaan vertaansa vailla olevan kuljettajakokemuksen.

Mukavuus ja turvallisuus

Volvon dumpperien uusi G-sarja on suunniteltu parantamaan kuljettajien työskentelymukavuutta pitkien työvuorojen aikana. Volvon ainutlaatuinen ohjaus, erinomainen jousitus, alhainen melutaso, tilavuus ja näkyvyys auttavat kaikki ehkäisemään kuljettajan väsymistä ja parantamaan tuottavuutta.

Oletpa sitten kuljettaja, kouluttaja, asentaja tai työmaan työntekijä, työmaan turvallisuus on ensiarvoisen tärkeää, ja G-sarjan erinomainen näkyvyys ja tehokkaat valot yhdessä lukuisien älykkäiden turvallisuusominaisuuksien kanssa parantavat kaikkien turvallisuutta. Kippausavun kaltaiset ominaisuudet auttavat pitämään kuljettajan ja koneen ympärillä työskentelevät henkilöt turvassa vaativimmissakin työskentelyolosuhteissa.

A40G-dumpperi, StageV