Construction Equipment Suomi

Volvon hyväksymät käytetyt koneet ovat yhtä luotettavia kuin uudet

Volvo CE:n EMEA-myyntialueen käytettyjen koneiden päällikkö Anders Sjöström kertoo, miten Volvo Approved Used -hyväksytyt käytetyt koneet ovat kaluston kannalta yhtä hyvä valinta kuin upouudet koneet.

Vasemmalta alkaen: Roger Schutz, Robert Aebi -yrityksen myyntituki; Martin Hubmayer, Ascendum Austria -yrityksen käytettyjen koneiden päällikkö; Peter Hieber, Robert Aebi Germany -yrityksen käytettyjen koneiden päällikkö; Anders Sjöström, Volvo CE:n EMEA-alueen käytettyjen koneiden päällikkö; ja Jörg Gerick, Swecon Germany -yrityksen käytettyjen koneiden päällikkö.

Miksi joku saattaisi harkita huippukuntoisen käytetyn koneen ostamista uuden koneen sijasta?

Se riippuu asiakkaidemme olosuhteista. Juuri pienen urakointiyrityksen perustaneella asiakkaalla ei esimerkiksi ehkä olisi varaa ostaa uusia Volvo-koneita kalustoonsa. Hän voi sen sijaan ostaa huippukuntoisia käytettyjä Volvo-koneita, jotka jälleenmyyjämme ovat huoltaneet ja tarkastaneet ja joiden mukana tulee Volvo Approved Used (Volvon hyväksymät käytetyt, VAU) takuu. Ne ovat erinomainen investointi, koska VAU-takuun ansiosta asiakas voi luottaa tuotteeseen ja saada mielenrauhan tietäessään jälleenmyyjämme ennen luovutusta tarkastaneen koneen koko huoltohistorian.

Miten hyvin Volvo-koneet säilyttävät arvonsa?

Käytetyt koneet tarkastetaan ja kunnostetaan aina tinkimättömän tarkasti seuraavaa elämänvaihettaan varten ennen niiden palauttamista markkinoille. Aloitettaessa koneen valmistelu seuraavaa elämänvaihettaan varten se puhdistetaan, tarkistetaan pintapuolisesti, ja lopuksi tehdään täydellinen tarkastus. Tarkastuksessa on 150 eri kohtaa, jotka jälleenmyyjän asiantunteva tarkastushenkilökunta käy läpi. Jos koneessa on osia, joissa on alle 50 % kulumisvaraa jäljellä, ne vaihdetaan VAU-takuuehtojen täyttämiseksi. Korkean arvon varmistamiseksi VAU-takuun lisäksi on tärkeää solmia koneen huoltosopimus paikallisen Volvo-jälleenmyyjän kanssa. Ostaessasi VAU-koneen voit olla varma siitä, että saat huippuluokan koneen.

Hyväksytyt käytetyt koneet

Miksi käytetyn Volvo-koneen ostaminen on hyvä investointi asiakkaan kannalta?

Se on yhtä luotettava haastavimmissakin käyttötarkoituksissa kuin uusi Volvo-kone. Asiakkaat pyrkivät alentamaan omistajuuden kokonaiskustannuksiaan, joten käytettyjen koneiden kysyntä on kasvussa. Käytettyjen koneiden valikoimamme ulottuu monille eri tuotelinjoille, ja asiakkaiden saatavilla on useita erityyppisiä koneita pyöräkuormaajista dumppereihin, kaivukoneisiin jne.

Liittyykö käytetyn koneen ostamiseen erikoispiirteitä huollon osalta?

Jos ostat täysin tarkastetun Volvon käytetyn koneen joltakin EMEA-alueen valtuutetulta Volvo-jälleenmyyjältä ja valitset sille VAU-takuun, tiedät tarkkaan ilman mitään riskejä, mitä loppuasiakkaana saat. Olemme työskennelleet ahkerasti laatiaksemme täysin aukottoman takuuohjelman asiakkaidemme mielenrauhan varmistamiseksi. 

 

Käytetyt koneet

Tarjoaako Volvo edelleen CareTrackin käytettyihin koneisiin ja jos, niin miksi se on hyödyllinen?

Tarjoaa, mutta on jälleenmyyjistämme kiinni, haluavatko he tarjota sen asiakkailleen. Myytäessä käytetty kone, CareTrack on tärkeä jotta jälleenmyyjät voivat kertoa asiakkaille huoltojen ajankohdasta tai erikoiskorjauksista ja jotta asiakkaan omat mekaanikot pystyvät seuraamaan koneiden sijaintia ja toimintaa, uuden Volvo-koneen tavoin.

Voitko kertoa lisää Volvo Approved Used -sovelluksesta?

Sovellus antaa tietoa jälleenmyyjän varastosta. Sen avulla saa kätevästi ja nopeasti tietoa paikallisten jälleenmyyjien varastoissa saatavina olevista käytetyistä VAU-koneista. Sovelluksesta löytää myös koneraportteja, laadukkaita kuvia ja jälleenmyyjien yhteystietoja.

Uusimmat Volvon hyväksytyt käytetyt koneet löytyvät App Storesta ja Google Playsta ladattavasta Volvo Used Equipment -sovelluksesta.

 

LISÄTIETOA

Anne Bast

Brändin markkinointi- ja viestintäjohtaja
Volvo Construction Equipment
Euroopan/kansainvälinen myyntialue
Sähköposti: anne.bast@volvo.com

Hannah Kitchener

SE10
London
Tel: +44 207 923 5863
E-mail: hannah.kitchener@se10.com