Construction Equipment Suomi

Volvo Group: auttaa vastaamaan rakennustoiminnan vaikeimpiin haasteisiin tänään ja huomenna

Volvo Construction Equipment (Volvo CE) esittelee Bauma 2019 -messuilla nykyisille ja tuleville asiakkailleen kestäviä innovaatioita ja kaikkien aikojen edistyneimmän, Volvo Groupin toimialan johtavaan osaamiseen perustuvan kone- ja palveluvalikoimansa.

Volvo Group on valmiina vetämään kaikkien huomion puoleensa tämänvuotisilla Bauma-messuilla Saksan Münchenissä. Yhdistämällä Volvo CE:n, Volvo Pentan, Volvo Trucksin ja Volvon rahoituspalvelujen voimat se tarjoaa Huomista rakentamassa -teeman alla kokonaisvaltaisen tuote- ja palvelupaketin. Tämän lyömättömän synergian tukemana Volvo CE lunastaa lupauksensa sähkötoimisten minikoneiden tuomisesta markkinoille toimialan ensimmäisenä toimijana vuoteen 2020 mennessä esittelemällä ensimmäiset sähkökäyttöiset koneensa: compact kaivukoneen ja compact pyöräkuormaajan. 

Suunnannäyttäjänä messujen edistyneimmillä ratkaisuilla

Volvo Group innostaa asiakkaitaan koko arvoketjun pituudella esittelemällä tuotteidensa ja palvelujensa kestävyyttä kahdella uraauurtavalla messualueellaan – 2 293 m²:n sisäalueellaan 203 hallissa C6 ja 5 870 m²:n ulkoalueella, jolla pidetään demo-esittelyjä, sekä lisäksi 297 m²:n ulkoalueella FM714. Mainittujen sähkökäyttöisten koneiden, ECR25:n ja L25:n, lisäksi malliston uutta teknologiaa edustaviin tuotteisiin kuuluvat myös mullistava hydraulinen EC300E-hybridi, puoliautonominen EC220E, jossa on Volvo Active Controlin ohjaamat puomin ja kauhan automaattiset liikkeet, sekä pieni mutta päättäväinen EC60E, joka tarjoaa suuren koneen suorituskyvyn näppärässä paketissa.
 
Eikä tässä vielä kaikki. Volvon tähän asti kompakteimmat asfaltinlevittimet, P2820D ja P2870D, nousevat myös lavalle yhdessä uuden sukupolven EW60E:n, korkealle ulottuvan EC750E-purkukaivukoneen, Volvon lippulaivan eli R100E-louheauton ja monen muun koneen kanssa. Kaiken kaikkiaan messukävijät voivat sekä toiminnantäyteisen live-esityksen että vaikuttavan sisänäyttelyn myötä ihailla yli 50:tä Volvon edistyneintä tie- ja maastokonetta. Koko tarjontaan kuuluu 47 maanrakennuskonetta, 6 kuorma-autoa ja rekkaa, mukaan lukien sekä autonominen Volvo FH että sarja sähkökäyttöisiä kuorma-autoja, sekä Volvo Pentan moottorien esittely.

Volvon palvelut ovat valokeilassa tämän vuoden Bauma-messuilla, ja jokaisen koneen yhteydessä esitellään kosketus- ja muilla näytöillä kyseiseen malliin liittyvä palveluvalikoima. Tärkein kohokohta tulee olemaan ActiveCaren maailmanlaajuinen esittely. Kyseessä on älykäs telematiikkapalvelu, joka yhdistää koneen kunnon valvonnan ja viikoittaiset raportit, jotka auttavat yhdessä vähentämään seisokkeja. Tapahtumassa esitellään myös uusi päivitys Haul Assistiin, Volvo Co-Pilot -käyttöliittymään tarjottuun sovellusvalikoimaan, johon kuuluvat nyt reaaliaikainen seurantakartta louheauto- ja dumpperiliikenteen parantamiseksi sekä tehokkuutta parantava koneen oma punnitusjärjestelmä. Lisäksi Volvon rahoituspalveluilta on Bauma-messuilla saatavana erikoistarjouksia, joissa korko on vain 0,79 %.

Konseptista todellisuudeksi

Volvo CE tarjoaa reaalimaailman ratkaisuja – se ammentaa voimansa vuosikymmenien tutkimustyöstä ja tuo markkinoille tuotteita, jotka ovat puhtaita, tuottavia ja auttavat rakentamaan parempaa maailmaa. Tätä havainnollistaakseen yhtiö pystyttää erillisen innovaatioalueen, jolla kuvaillaan sen innovaatiomatkan jokainen askel.
 
Nykyaikaisten sähkökoneiden esittelyt edustavat merkittävää vaihetta yhtiön pyrkimyksissä rakentaa kestävämpää tulevaisuutta. Sähkökäyttöiset ECR25- ja L25-koneet, jotka ovat Volvo-merkkisten sähkökäyttöisten compact kaivukoneiden ja compact pyöräkuormaajien uuden malliston ensimmäiset edustajat, tarjoavat nollapäästöt, huomattavasti alhaisemman melutason, pienemmät energiakustannukset, paremman tehokkuuden ja vähemmän huoltotarpeita kuin vastaavat tavanomaiset mallit.

Yhteistyön voimaa

Volvon yhteistä lehdistötilaisuutta Volvo Pentan ja Volvo Trucksin pääjohtajien kanssa isännöivä Volvo CE:n pääjohtaja Melker Jernberg kommentoi: "Meillä on pitkä perinne innovoinnista aina uraauurtavasta tutkimus- ja kehitystyöstämme tämän päivän markkinoille valmiisiin, ensimmäistä kertaa täällä Baumassa esittelemiimme tuotteisiin asti. Emme kuitenkaan pysty tähän yksin. Jatkuva yhteistyömme sidosryhmiemme kanssa on todiste siitä, että yhteistyö todellakin on uutta johtajuutta. Olemme ylpeitä kulkiessamme tätä matkaa kumppaniemme rinnalla työskennellen yhdessä vastataksemme kestävillä ratkaisuilla yhteiskunnan monimutkaisimpiin haasteisiin – tätä ja huomista päivää varten."
 
Maailmanlaajuisen myynnin ennätysvuoden 2018 ja Euroopan markkinoiden 12 %:n kasvun jälkeen Volvo Group suuntaa tulevaisuuteen taloudellisesti vahvasta asemasta. Hyödyntääpä se sitten Groupin taitoja ja kokemusta tai tekee yhteistyötä ulkoisten sidosryhmien kanssa lukemattomissa projekteissa, Volvo rakentaa huomista tuomalla johtavat innovaationsa markkinoille tänään.

 

Kuva 1: Melker Jernberg sähkökäyttöisten koneiden julkistamisen jälkeen.
Kuva 2: Volvon Bauma-sisämessuosasto.
Kuva 3: Volvon Bauma-ulkomessuosasto.