Construction Equipment Suomi

Load Assist haastaa pyöräkuormaajien kuljettajat toimimaan paremmin

Volvo Co-Pilot-näytön yhteyteen saatavilla oleva uusi Operator Coaching -sovellus tarjoaa pyöräkuormaajien käyttäjille vihjeitä ja haasteita ajonsa parantamiseksi.

Operator Coaching Load Assist

Volvo CE:n Load Assist -perheen viimeisin päivitys on uusi sovellus nimeltä Operator Coaching. Se auttaa Volvon L110H-L260H-pyöräkuormaajien kuljettajia käyttämään koneitaan tehokkaammin antamalla heille reaaliaikaisia tietoja, joiden avulla he saavat paremman käsityksen siitä, minkälainen vaikutus heidän toiminnallaan on. Vähän kuten tietokonepeleissä tavoitellaan huippupisteitä, kuljettajat voivat Operator Coaching -sovelluksen avulla asettaa tavoitteita ja päämääriä parantaakseen jatkuvasti suorituskykyään.

 

Kone ja kuljettaja täydellisessä yhteistyössä

Volvo CE:n uusimmissa koneissa on useita älykkäitä toimintoja vakiona. Mutta kuljettaja voi helposti jättää ne huomiotta tai hän ei tiedä, milloin on paras aika käyttää niitä. Operator Coaching -sovellus antaa välitöntä palautetta kuljettajan toiminnasta – kuten liiallisesta tyhjäkäynnistä, ylipitkästä jarrutusmatkasta, kaasupolkimen ja lock-up-toiminnon käytöstä sekä esittää ehdotuksia toiminnan kehittämiseksi 10-tuumaisen, korkearesoluutioisen Volvo Co-Pilot-näytön kautta. Ehdotukset kuten "Aktivoi puomin jousitusjärjestelmä", "Nosta kaasupoljinta" tai "Aktivoi Lock-up" auttavat kuljettajaa saavuttamaan optimaalisen polttoainetalouden ja vähentämään koneen kulumista. Operator Coaching Load Assist

 

Saatavilla on jopa 40 yksittäistä profiilia, joiden avulla kuljettajat voivat nähdä aiempien työvuorojen suorituskyvyt ja asettaa tavoitteet nykyiselle. Niistä muodostuu ajan mittaan suorituskyvyn graafinen kaavio, joka näyttää parannuksen kehityssuunnan kunkin kuljettajan kohdalla.

 

Entistä parempi punnitus

Nykyisen On-Board Weighing -sovelluksen lisäksi, joka eliminoi arvailun kuorman optimaalisesta materiaalimäärästä, uusi Operator Coaching on kuljettajaa avustava sovellus suorituskyvyn parantamiseksi. Se tekee tämän antamalla reaaliaikaiset tiedot työvälineen kuormasta (tarkkuudella +/- 1 %), jotta kuljettajat voivat välttää ylikuormauksen, alikuormauksen, uudelleenpunnituksen ja odotusajat. Kuormaustiedot saadaan paine- ja asentoanturien avulla ja ne näytetään sitten Volvo Co-Pilot-näytössä. Kun kuormaus on suoritettu, kaikki tuotantotiedot ovat tallennettuina näytössä ja valmiit vietäväksi pilvipohjaiseen portaaliin suoraan tai siirrettävän USB-muistilaitteen kautta. Järjestelmä on suunniteltu eri kauhatyypeille ja sitä voidaan käyttää myös haarukoiden ja kourien kanssa.

Operator Coaching Load Assist