Construction Equipment Suomi

Uudessa P8820D ABG -asfaltinlevittimessä yhdistyvät suuri koko ja monikäyttöisyys

Volvo Construction Equipmentin uuden D-sarjan mallin aivan uusi suunnittelu ja uudet älykkäät ominaisuudet tekevät siitä entistä luotettavamman ja tuottavamman.

Volvo Tracked Asphalt Paver P8820D

Volvo Construction Equipmentin (Volvo CE:n) uusi P8820D ABG -asfaltinlevitin on tuottavuudeltaan ylivertainen. Suuritilavuuksisella massasäiliöllä ja erittäin suorituskykyisellä Volvo-moottorilla varustettu asfaltinlevitin, jonka peruspäällystysleveys on 2,5 m, selviytyy hyvin kaikkein suurimmistakin päällystysprojekteista.

Volvon tela-alustainen asfaltinlevitin P8820DVahva ja vakaa, 325 mm leveät ja 3120 mm pitkät telat yhdessä vankan rungon ja kestävien komponenttien kanssa varmistavat vakauden ja sujuvuuden koko päällystysprosessin ajan. Tämän uuden mallin suurin päällystysleveys on 13 metriä ja päällystyspaksuus jopa 300 mm. Varustettuna 14,7 t massasäiliöllä ja suurella kuljetinkanavalla P8820D ABG saavuttaa 1100 tonnin tehon tunnissa.

Volvon erityisviritetty premium-moottori on suunniteltu vastaamaan hydraulijärjestelmän tarpeisiin, ja se tarjoaa suuren vääntömomentin jo alhaisilla rpm-arvoilla varmistaen ylivertaisen suorituskyvyn ja tehokkuuden. Polttoaineenkulutusta voidaan vähentää entisestään käyttämällä älykkäitä ominaisuuksia kuten mukautuva ECO Mode, joka sovittaa moottorin tehon työmaan tarpeisiin. Tämä antaa kuljettajille työhön tarvittavan tehon ja alentaa myös äänitasoja – mistä hyötyvät myös koko päällystystiimi ja paikallinen yhteiskunta. Koneen kaikkien komponenttien eristys vaimentaa myös ääntä.

Suuri ei tarkoita joustamatonta. Saatavilla olevista kokoonpanovaihtoehdoista voit suunnitella asfaltinlevittimen, joka soveltuu moniin erikoistoimintoihin asfaltinlevityksen lisäksi. Saat korkeimman tason esitiivistyksen perän jälkeen erilaisille pinnoille kuten sepelipäällysteelle, sementtipohjaiselle perustalle ja jyrätyille betonimateriaaleille.

Kestävää laatua

Asiakkaat voivat luottaa siihen, että tämän koneen päällystystulokset ovat yhtenäiset. Volvo suunnittelussa on korostettu laatua ja käytettävyysaikaa, ja P8820D ABG tarjoaa käyttövarmuutta päivästä toiseen perustuen seuraaviin:

Volvon tela-alustainen asfaltinlevitin P8820D

  • Suurempi kierukan korkeussäätöalue, 120 mm - 200 mm, joka sallii optimaalisen materiaalivirtauksen kierukkakanavassa mahdollistaen erilaisia kerrospaksuuksia jopa 300 mm:iin saakka.
  • Volvon ainutlaatuinen automaattinen hydraulinen telankiristin lisää käyttöaikaa ja alentaa käyttökustannuksia. Tämä antaa tarkemman ja vakaamman ohjauksen, ja kestävät telakaapimet myötävaikuttavat osaltaan tasaisempaan lopputulokseen.
  • Valinnaisena saatava Volvon patentoitu perän kuormitus varmistaa yhtenäiset, korkealaatuiset tulokset koko projektissa estäen töytäisyt aloituksessa. Perän kiristyslaite lukitsee vääntöjäykkyyden koko perän pituudelta varmistaen yhdenmukaisen kohtauskulman perän koko leveydellä. Tuloksena on yhdenmukainen kerrospaksuus. Erinomainen käyttöteho ja koneen vetovoima tarjoavat optimaalisen voiman kaikissa päällystystilanteissa.
  • "Kytke ja käytä" erilaisia päällystysvarusteita – mukaan lukien 3D-päällystys.
  • Valinnainen Soft Dock auttaa vaimentamaan iskuja telakoinnin yhteydessä vaimennettujen työntörullien ansiosta, ylläpitäen asfalttimaton laatutason korkeana ja vähentäen vaaraa, että perän jälkeen jää merkkejä.
  • Nopea ja turvallinen huolto. P8820D ABG -koneessa tärkeisiin huoltokohteisiin pääsee helposti käsiksi kuljettajan tasanteelta laajasti avautuvan luukun kautta. Helppo pääsy huoltokohteisiin vähentää seisonta-aikaa ja minimoi käyttökustannukset.

Ylivertaiset päällystystulokset


Volvo P8820D ABG -malliin voidaan yhdistää laaja valikoima korkeatehoisia periä, riippuen käyttövaatimuksista ja mieltymyksistä. Volvon pikaliitinjärjestelmä, erityiset profiiliratkaisut ja lisävarusteena saatavat hyraulisesti ohjatut päätyportit takaavat, että voit luottaa Volvon ylivertaisiin päällystystuloksiin.
Volvon tela-alustainen asfaltinlevitin P8820D
Vuosikymmenien erinomaiseen suunnittelutyöhön perustuvat Volvo-perät tarjoavat parasta päällystyslaatua, joka on yhtenäistä ja tasaista. Päällystysleveydeltään jopa 13 metriä oleva P8820D ABG voidaan varustaa monilla eri perillä, jotka ovat johtavia alallaan ja jotka pystyvät käsittelemään erilaisia materiaaleja. Volvolla on tarjolla variomatic-periä ja manuaalisia periä P8820D ABG -koneeseen. Volvon variomatic-perissä on kahdeksan ohjainputkea, neljä kummassakin hydraulisessa jatkeessa, jotka tuottavat tasalaatuisen ja yhtenäisesti tiivistetyn tasaisen pinnan. Mitä käyttöön tulee, VB79- ja VB78-periä käytetään samoilla työmailla, mutta VB79-perillä on enemmän potentiaalia tarvittaessa tienharjassa erikoisprofiileja tai erityisiä veden valumisominaisuuksia. Levitettävissä perissä on kaksi nivellettyä lisäosiota ja niitä voidaan säätää 10 % (5,7 astetta) ylös- tai alaspäin. Tällöin voidaan asfaltoida helpommin epäsäännöllisiä profiileja, materiaalia kuluu vähemmän ja kustannukset alenevat.

Volvon tela-alustainen asfaltinlevitin P8820DMateriaalien tavoitetiheyden saavuttamisessa voit luottaa erityissuunniteltuihin Volvon tamppainsauvoihin. Voit valita työstä ja olosuhteista riippuen yhdellä tai kahdella tamppainsauvalla varustetun perän tasaisen, yhtenäisen pinnan varmistamiseksi. Volvon kahden tamppainsauvan järjestelmä tarjoaa alan parhaan esitiivistyksen.

Volvon ainutlaatuinen liitinjärjestelmä mahdollistaa perien tehokkaan ja turvallisen vaihdon – jopa 55 minuutissa – ja ilman erikoistyökaluja. Lisäksi lisävarusteena saatava hydraulisten päätyporttien ohjaus – integroituna perän paneeliin – eliminoi hankalien manuaalisten säätöjen tarpeen. Se takaa siistin sivuviimeistelyn ja pitää kuljettajat turvallisesti poissa liikenteen tieltä. Kuljettajan mukavuuden ja perän monikäyttöisyyden lisäämiseksi entisestään päätyportit on varustettu sähköisellä kelluntatoiminnolla.

Kuljettajan valinta

Volvon asfaltinlevittimet ovat alalla tunnettuja kuljettajien erinomaisisista mukavuustasoista, ja P8820D ABG -koneessa kuljettajat voivat nauttia mukavista, turvallisista ja tuottavista työvuoroista intuitiivisten hallintalaitteiden, erinomaisen näkyvyyden, älykkäiden toimintojen ja tilavan työaseman ansiosta.
Volvon tela-alustainen asfaltinlevitin P8820D Asfaltinlevittimen elektronisen ohjausjärjestelmän (EPM3) avulla kuljettajalla on työ täydellisesti hallinnassa. Kaikki painikkeet on yhdistetty ohjausjärjestelmään ja järjestetty käyttöä helpottavalla tavalla – ja taustavalaistu yövuoroja varten. EPM3:een on integroitu eri toimintoja kuten asetusten hallintaohjelma, joka tallentaa yksittäisten projektien mukautetut asetukset varmistaen yhtenäisen päällystyslaadun työstä toiseen, sekä huoltovälien hallintaohjelma, joka ilmoittaa kuljettajalle tarvittavista tai määräaikaisista huolloista. Mutta ei tässä kaikki. Älykkäiden ominaisuuksien suhteen P8820D ABG on nero.

Volvo Co-Pilotin kautta käytettävä Pave Assist tarjoaa tehokkaan valikoiman digitaalisia työkaluja, joihin kuuluvat esim. Material Manager, Thermal Profiling ja Weather View ja jotka on suunniteltu asfaltointiprosessin dokumentointia varten sekä helpottamaan kuljettajan elämää ja parantamaan päällystematon laatua.

Volvon tela-alustainen asfaltinlevitin P8820DPäällystystehokkuutta parantaa myös lisävarusteena saatava Smart Dock – etäohjattavat valopalkit, jotka antavat visuaalisia signaaleja kippiauton kuljettajalle varmistaen, että he lähestyvät ja kippaavat kuorman asfaltinlevittimen massasäiliöön turvallisella ja tehokkaalla tavalla. Tämän ansiosta materiaalin syötössä on vähemmän keskeytyksiä, materiaalihävikki on pienempi ja asfalttimaton laadusta saadaan yhtenäisempi.

Volvon tela-alustainen asfaltinlevitin P8820DLopuksi, kuljettajilla on nyt esteetön näkyvyys kuljettajan tasanteelta laakean konepellin ja pienempien sähkökoteloiden johdosta. Näkyvyyttä parantavat lisäksi kuljettajan aseman kummallakin puolella olevat lasialueet, jatkettava istuin ja sivunäkymän antavat lähialuepeilit. Kuusi vakiotyövaloa ja lisävarusteena saatavat valosarjat parantavat turvallisuutta ja suorituskykyä yötyössä, ja "kotivalo"-toiminto valaisee kuljettajan paikan kolmen minuutin ajan, kun pääkytkin kytketään päälle tai sytytysvirta katkaistaan. Työvuoron päättyessä kuljettajat voivat uusien säilytystilojen ansiosta jättää päällystyspaneelin, perän konsolin ja työkalulaatikon koneeseen ja poistua tyhjin käsin – ja mukavuuden lisäämiseksi entisestään kaikki voidaan lukita virta-avaimella.

Entistä suurempi ja parempi, ei ole mikään ihme, että P8820D ABG on kuljettajan valinta.

 

 

 

 

P8820D ABG:n tärkeimmät erittelyt

Moottorin päästöt Tier 3 EU Stage V
Moottorityyppi Volvo D7E Volvo D8J
Moottorin teho kW 182 200
  hv (imp) 244 268
Moottorin käyntinopeudella r/min 2000
Perusleveys m 2,5
  ft/in 8'2”
Suurin levitysleveys m 13
  ft/in 42'8”
Asfaltointikapasiteetti tonnia/h 1100
  Lyhyttä tonnia/h 1212,5
Suurin kerrospaksuus mm 300
  " 11,8
Massasäiliön tilavuus tonnia 14,7
  Lyhyttä tonnia 16,204
Vetovaunun paino kg 17 060 17 350
  lb 37611 38250