Construction Equipment Suomi

Uusi Volvo EC60E tarjoaa suuren koneen suorituskyvyn minikoneen muodossa

Volvo Construction Equipmentin tehokkaampi ja tuottavampi, poistuvan EC55C:n korvaava tela-alustainen EC60E-kaivukone on rakennettu miellyttävään ja tehokkaaseen työskentelyyn monissa eri käyttökohteissa.

Volvo Compact Excavator EC60E

Volvo Construction Equipmentin (Volvo CE) uusi tela-alustainen EC60E-kaivukone on rakennettu sopimaan kaikille työmaille ahtaista tiloista aina suuriin rakennusprojekteihin asti. Tämä kone tarjoaa paremman vedon, ylävaunun erinomaisen kääntövoiman ja suuren nostokyvyn, jotta saavutat nopeasti erinomaisia tuloksia. Kompaktin suunnittelun, pitkän varren sekä valinnaisen kiinteän puomin ja sivullesiirtopuomin ansiosta monipuolinen ja tehokas EC60E soveltuu lukuisiin eri käyttötarkoituksiin.

Tehoa + hallintaa = helpompaa ja nopeampaa työskentelyä

Jotta suorituskyky on huipussaan työvuorosta toiseen, tässä koneessa on Volvon Vaihe V/Tier 4 final -vaatimukset täyttävä moottori ja säädettävä hydrauliikkavirtaus. Tehokasta jäähdytysjärjestelmää käytetään 44,3 kW:n teholla ylikuumenemisen estämiseksi.

EC60E:n herkästi reagoivat hallintalaitteet varmistavat sen, että kone tekee sulavin liikkein juuri sen, mitä kuljettaja haluaa tehdä, koko työskentelyn ajan. Kuljettaja voi valita hänelle itselleen sekä tehtävään työhön sopivat koneen asetukset hallinnan helpottamiseksi ja suorituskyvyn parantamiseksi. Kuljettaja voi säätää lisähydrauliikkavirtauksia, sähkökäyttöistä puskulevyä ja puomin sivullesiirtonopeutta sekä valita niille jonkin kolmesta eri reagointitilasta: Active, Normal tai Soft.

EC60E:ssä on päivitetty hydrauliikkajärjestelmä, jossa on uudenlainen pääohjausventtiili. Tarvittaessa suurempi hydrauliikkavirtaus tiettyä liikettä varten kuljettaja voi valita lisätoiminnon, jossa pääohjausventtiili voi yhdistää usean pumpun virtaukset koneen toiminnan optimoimiseksi. Etenkin tasoittamistöissä virtaus voidaan yhdistää kauhanvarren sylinteriin varren toiminnan nopeuttamiseksi.

Volvon minikaivukone EC60E

Monitoiminen työkalualusta

Erittäin monipuolinen EC60E voidaan varustaa useilla erilaisilla, kestävillä työvälineillä, joilla työt sujuvat lukuisissa eri käyttökohteissa, kuten kiinteistökohteissa, rakennustyömailla, maataloudessa sekä maisemointi- ja metsätöissä. Työvälineiden vaihtaminen sujuu nopeasti, mikä säästää aikaa ja alentaa osaltaan käyttökustannuksia. Työvälineet yhdessä koneen laadukkaan rakenteen, hydrauliikan, putkitusten ja ohjaamon katkaisinkokoonpanon kanssa tekevät EC60E-mallista erinomaisen valinnan erilaisiin työtehtäviin.

Kun koneeseen valitaan joko mekaaninen tai hydraulinen pikaliitin, työvälineiden vaihto sujuu nopeasti ja tehokkaasti. Saatavana on laaja valikoima erilaisia kauhoja: yleismallisia, rakenteeltaan vahvistettuja ja myös ojakauhoja, joten tämä kone soveltuu mitä erilaisimpiin käyttötarkoituksiin. Volvon kestävät hydrauliset murskaimet ovat täysin yhteensopivia EC60E:n kanssa. Erinomaisen suorituskyvyn ja alhaisen melu- ja tärinätason tarjoavien murskaintyökalujen (tai terien) laajasta valikoimasta löytyy sopiva kaikenlaisten materiaalien murskaamiseen. Kone voidaan myös varustaa Volvo Thumb -yksiköllä, joka sopii sekä Volvon suoraan asennettaviin kauhoihin että pikaliittimeen. Siten koneella voidaan esimerkiksi paaluttaa, pinota, kuormata, nostaa ja kuljettaa.

Volvon minikaivukone EC60E

Volvon minikaivukone EC60EAlhaisemmat kustannukset, parempi käyttövarmuus

Volvo-moottori ja uudistettu hydrauliikka varmistavat tehokkaan polttoainetalouden. Ainoastaan Volvon tarjoaman moottorin sammutustoiminnon ansiosta moottori sammuu esivalitun ajan jälkeen, mikä säästää polttoainetta ja alentaa melua. Vakioasenteinen ECO-tila alentaa polttonestekustannuksia entisestään. Aktivoituna toiminto laskee hieman moottorin kierroslukua alentamatta suorituskykyä, jolloin polttonesteenkulutus vähenee. Tuntimittarin pysähtyminen vähentää huoltokustannuksia ja lisää koneen jälleenmyyntiarvoa.

Volvon minikaivukone EC60EEC60E-mallissa on useita uusia ominaisuuksia, jotka yhdessä lisäävät koneen käytettävyyttä ja lyhentävät seisokkeja. Maan tasolla tehtävät huoltotyöt ja kätevät rasvauskohdat nopeuttavat huoltoja ja alentavat ylläpitokustannuksia. Huoltovälien seuranta on kätevää ohjaamon näytöstä, joka näyttää huoltotarpeiden yhteydessä muistutusviestit.

Kaivukone on varustettu kuljettajan toimintaa analysoivalla Volvo MATRIS -ohjelmistolla. Sen ansiosta voidaan parantaa toiminnan tehokkuutta ja tuottavuutta ja alentaa polttoaine- ja huoltokustannuksia. Lisäksi Volvo tarjoaa VCADS Pro -diagnostiikkajärjestelmän, jolla koneen tietojen hallinta ja analysointi sujuu kätevästi.

Volvon minikaivukone EC60E

Tärkeimmät erittelyt:

Moottori

Volvo D2.6H

Vaihe V / Tier 4 final
... Nimellisteho kierrosluvulla 36,7 r/s (2 200 r/min)
...SAE J1995 brutto 44,3 kW (60 hv)
Kokonaisleveys 1 920 mm
Enimmäisulottuvuus, vakiomallinen/pitkä varsi 6,105 / 6,395 m
Kippauskorkeus, vakiomallinen/pitkä varsi 4,150 / 4,340 m
Kaivusyvyys, vakiomallinen/pitkä varsi 3,695 / 3,995 m
Irrotusvoima (ISO 6015) 28,8 kN
Murtovoima (ISO 6015) 43,3 kN
Työpaino 5 730