Construction Equipment Suomi

Uuden sukupolven EW60E on entistäkin monipuolisempi

Volvo Construction Equipmentin päivitetyn pyöräalustaisen EW60E-kaivukoneen parannettu hydrauliikka parantaa hallintaa ja joustavuutta töissä – kaikki monipuolisen ja polttonestetehokkaan paketin muodossa.

Volvo Compact Excavator EW60E

Volvo Construction Equipmentin hiljattain päivitetty pyöräalustainen EW60E-kaivukone on nyt entistäkin monipuolisempi ja tehokkaampi. Kasvaneen polttonestetehokkuuden ja paremman hydrauliikan ansiosta EW60E tekee monista erilaisista kaivukoneella tehtävistä töistä lastenleikkiä.

Yksi uusista ominaisuuksista on uusi, hydraulinen pääohjausventtiili jolla saadaan lisätoimintoja. Tarvittaessa suurempaa hydrauliikkavirtausta tiettyä liikettä varten pääohjausventtiili pystyy yhdistämään useamman pumpun virtauksen koneen toiminnan optimoimiseksi. Etenkin tasoittamistöissä virtaus voidaan yhdistää varren sylinteriin varren liikkeiden nopeuttamiseksi. EW60E ei ole vain entistä monipuolisempi, se on myös tehokkaampi. Tästä kuuluu kunnia uudelle moottorinohjauksen ominaisuudelle, ECO-tilalle. Vakiona asennettu ECO-tila laskee moottorin kierroslukua vaikuttamatta suorituskykyyn, jolloin tuloksena on alentunut polttonesteenkulutus.

Anna virran viedä

Hyvän ohjattavuuden, tuottavuuden ja miellyttävän käyttökokemuksen saavuttamiseksi EW60E:ssä on herkästi reagoivat ohjauslaitteet, jotka varmistavat pehmeät liikkeet, sekä säädettävä hydrauliikkavirtaus. Neliveto ja 30 km/h huippunopeus varmistavat erinomaisen liikkuvuuden sekä tiellä että maastossa. Voimansiirto on tasapainoinen ja etuakseli lukittuu työskenneltäessä optimoiden vakauden. Valinnainen kiinteä puomi ja sivusiirtopuomi tarjoavat monipuolista suorituskykyä lukuisiin eri töihin ahtaista työskentelypaikoista aina suuriin rakennustyömaihin asti.

Volvon minikaivukone EW60E

Uusi Volvo-moottori täyttää tulevat Stage V -määräykset. Volvon ainutlaatuisen moottorin sammutustoiminnon ansiosta moottori sammuu esivalitun ajan jälkeen, mikä säästää polttoainetta ja alentaa melua. Moottorin sammutustoiminnon seurauksena huoltokustannukset alenevat ja koneen jälleenmyyntiarvo paranee.

EW60E-mallissa on useita uusia ominaisuuksia, jotka yhdessä lisäävät koneen käytettävyyttä ja lyhentävät seisokkeja. Maan tasolla tehtävät huoltotyöt ja kätevät rasvauskohdat nopeuttavat huoltoja ja alentavat ylläpitokustannuksia. Huoltovälien seuranta on kätevää ohjaamon näytöstä, joka näyttää huoltotarpeiden yhteydessä muistutusviestit.

Volvon minikaivukone EW60E

Kaivukone on varustettu kuljettajan toimintaa analysoivalla Volvo MATRIS -ohjelmistolla. Sen ansiosta voidaan parantaa toiminnan tehokkuutta ja tuottavuutta ja alentaa polttoaine- ja huoltokustannuksia. Lisäksi Volvo tarjoaa VCADS Pro -diagnostiikkajärjestelmän, jolla koneen tietojen hallinta ja analysointi sujuu kätevästi.

Tärkeimmät tekniset tiedot:

Moottori

Volvo D2.6H

Vaihe V / Tier 4 final

Maks. Teho 40 r/s (2 400 r/min)
... brutto (ISO 14396) 47,3 kW
...netto (ISO 9249, DIN 6271) 45,2 kW
Murtovoima (ISO 6015) 43,3 kN 9.730 lbf
Suurin kaivu-ulottuvuus 6.024 mm 19'9" ft in
Suurin kaivusyvyys 3.292 mm 10'10" ft in
Työpaino* 5.920 kg 13 050 lb

* Kone, jossa on 2,9 m puomi, 1,6 m varsi, 0,142 m3 kauha, vakiokoon vastapaino, puskulevy