Construction Equipment Suomi

Neljä tapaa, joilla kuljettajien koulutus voi alentaa omistajuuden kokonaiskustannuksia

Kuljettajilla on valtava vaikutus omistajuuden kokonaiskustannuksiin (TCO). Henkilöstöönsä investoivat asiakkaat keräävät pitkällä aikavälillä valtavasti taloudellisia hyötyjä auttaessaan henkilöstöä saamaan koneistaan kaiken irti. Seuraavassa esittelemme neljä tärkeintä tapaa, joilla kuljettajien koulutus voi vaikuttaa toiminnan tuloksiin.

1. Säästä polttonestekustannuksissa

Kokemattomat kuljettajat, jotka painavat kaasun koko ajan pohjaan ja ajavat koneita tempoilevasti paikasta toiseen, nostavat polttonesteenkulutuksen tappiin. Polttoneste ei ole halpaa, ja ajan mittaan tarpeeton polttonesteenkulutus aiheuttaa hiuksia nostattavat kustannukset. Koulutus auttaa kuljettajia kehittämään tuntuman siihen, miten paljon tehoa he tarvitsevat ja miten he välttävät pyörien sutimisen. Myös kokeneet kuljettajat hyötyvät kursseista, esim. EcoOperator-koulutuksesta, joka auttaa osallistujia suunnittelemaan työnsä mahdollisimman älykkäästi ja hyödyntämään uusien Volvo-koneiden uusimpia tehokkuutta parantavia ominaisuuksia. Investointi maksaa itsensä pian takaisin. Meneväthän kaikki polttonesteenkulutuksessa saavutetut säästöt suoraan viivan alle.

2. Alenna huoltokustannuksia

Polttonesteen haaskaamisen lisäksi moottorin käyttäminen ylikierroksilla, äkkinäiset nykivät liikkeet tai ylikuormitus aiheuttavat koneen tarpeetonta kulumista ja lyhentävät sen komponenttien käyttöikää. Kouluttamattomat kuljettajat voivat jopa yrittää tehdä vaarallisia ajoliikkeitä tai töitä, joihin kone ei sovellu, aiheuttaen kalliiksi käyviä vaurioita. Kuljettajien kouluttaminen kannustaa heitä työskentelemään koneella pehmeästi, huolellisesti ja vastuullisesti, jolloin huoltokustannukset alenevat huomattavasti pitkällä aikavälillä.

3. Vältä kalliiksi käyviä onnettomuuksia

Onnettomuudet ovat jokaisen asiakkaan painajainen. Vaikka kuljettaja tai työmaan ympärillä olevat henkilöt eivät loukkaantuisi, onnettomuudet aiheuttavat silti odottamattomia seisokkeja selvitettäessä niiden syitä ja korjattaessa mahdollisia vaurioita. Menetetty tuotantoaika ja korjauskustannukset nakertavat kannattavuutta pahasti. Volvo on sitoutunut turvallisuuteen ja asentaa koneisiinsa monia turvallisuutta parantavia ominaisuuksia, mutta ei voi estää niiden vääränlaista käyttöä. Koulutus auttaa kuljettajia kehittämään turvallisuustietoisuuttaan varmistaakseen sen, että he käyttävät konetta aina oikein ja vastuullisesti varoen työmaalla olevia ihmisiä ja muita koneita. Turvallinen tuotanto on luotettavaa tuotantoa, joka johtaa alhaisempiin omistajuuden kokonaiskustannuksiin.

4. Paranna kokonaistuotantoa

Kuljettajan taidoilla on suunnaton vaikutus siihen työmäärään, jonka hän pystyy tekemään työvuoron aikana. Työnsä tehokkaasti suunnittelevat, tarkkoja liikkeitä tekevät ja optimaalisen kuormaus- tai täyttöasteen saavuttavat kuljettajat säästävät paljon aikaa. Kuljettajien taitojen parantaminen nostaa heidän tuottavuuttaan huimasti – ja mitä enemmän tuotat, sitä enemmän ansaitset.

Volvo-simulaattorit

Maksimoi kannattavuutesi