Construction Equipment Suomi

CareTrack asennetaan nyt vakiona tiettyihin Volvo-minikoneisiin

Parantaakseen asiakkaidensa tuottavuutta ja kannattavuutta Volvo CE tarjoaa nyt CareTrack-telematiikkajärjestelmänsä vakiovarusteena tiettyihin minikaivukoneisiin ja minipyöräkuormaajiin Euroopassa, Lähi-idässä ja Afrikassa sekä sen ohella kolmen vuoden ilmaisen käyttöoikeuden.

Volvo CE ilmoittaa asentavansa CareTrackin nyt vakiona 5-tonnisiin ja sitä suurempiin minikaivukoneisiin sekä minipyöräkuormaajiin EMEA-alueella.

Asiakkaat voivat käyttää reittien luomis- ja seurantatoimintoja sekä päivittäisten työtuntien ja huollon hallintatoimintoja veloituksetta kolmen vuoden ajan.

Joissakin malleissa asiakkailla on jopa mahdollisuus saada toimintaa koskevia tarkempia tietoja mm. koneen polttoaineenkulutuksesta ja käytöstä.

CareTrackiin yhdistettyjen minikoneiden määrän kasvaessa Volvo CE suunnittelee palveluvalikoimansa laajentamista etenkin minikoneita varten. Eräs Volvo CE:n kunnianhimoisista tavoitteista on esimerkiksi tarjota ainutlaatuisia minikoneraportteja.

"Elämme yhdistetyssä maailmassa, ja nyt on paras mahdollinen hetki tehdä todellinen vaikutus datan käytön avulla", Volvo CE:n EMEA-myyntialueen tuottavuus- ja tehokkuuspalvelujen johtaja Ivona Baldyga toteaa. "Yhdistämällä koneet – minikokoiset tai muut – pystymme auttamaan asiakkaita parantamaan liiketoimintansa tehokkuutta, käyttövarmuutta ja kannattavuutta."

Konevuokrauksen toimialan tunnustus

Aiemmin tänä vuonna Volvo CE:lle myönnettiin ERA Technical Committee Award -palkinto vuoden 2019 European Rental Awards (ERA) -tilaisuudessa Madridissa tunnustuksena sen "jatkuvasta sitoutumisesta eurooppalaisen konevuokrauksen tarpeiden ja vaatimusten täyttämiseen".

Tämä palkinto on kannustanut Volvo CE:tä parantamaan minikoneiden yhdistettävyyttä entisestään saavuttaakseen kunnianhimoisen tavoitteensa olla asiakkaiden ensimmäinen valinta käyttövarmuuden, omistajuuden kokonaiskustannusten (TCO) ja turvallisuuden perusteella.

Päätös tarjota CareTrackin ilmainen käyttöoikeus kolmen vuoden ajaksi vakiona moniin minikoneisiin on vain yksi esimerkki tästä sitoutumisesta.

LISÄTIETOA

Anne Bast

Brändin markkinointi- ja viestintäjohtaja
Volvo Construction Equipment
Euroopan/kansainvälinen myyntialue
Sähköposti: anne.bast@volvo.com

Hannah Kitchener

SE10
London
Tel: +44 207 923 5863
E-mail: hannah.kitchener@se10.com