Construction Equipment Suomi

Volvo EC750E HR: toimialan tuottavin purkukaivukone

36 m (118 ft) maanpinnan yläpuolelle ja 9,5 m (31 ft 2 in) maanpinnan alapuolelle ulottuva uusi EC750E HR ottaa paikkansa toimialan monipuolisimpana purkukaivukoneena.

Volvo Construction Equipmentin poikkeuksellisen korkealle ulottuva uusi EC750E HR -purkukaivukone – jonka maksiminostokorkeus on 36 m (118 ft) – voidaan helposti muuttaa jatkeosilla ja eripituisilla puomeilla monikäyttöiseksi purkutyökaluksi, joka selviytyy työmaalla monista eri töistä, mukaan lukien maan- ja vedenalaiset työt.

Volvo on suunnitellut Volvon EC750E-yleiskaivukoneeseen perustuvan EC750E HR:n perusteellisesti uudelleen korkealle ulottuvia purkutöitä varten. 

Volvon malliston painavin kaivukone EC750E HR on myös yksi suurimmista toimialalla saatavina olevista korkealle ulottuvista purkukaivukoneista, joka täyttää Euroopan ja Pohjois-Amerikan markkinoiden Stage IV/Tier 4 Final -päästövaatimukset.

Oikea kone jokaiseen käyttökohteeseen

EC750E HR:n monipuolisuus perustuu erityisesti siihen, että se on saatavana varustettuna kahdella korkealle ulottuvalla purkupuomisarjalla sekä yhdellä jatkeellisella kaivupuomisarjalla. Pisimmän korkealle ulottuvan kokoonpanon maksiminostokorkeus on 36 m (118 ft) käytettäessä (tällä korkeudella) huomattavan suurta 3,6 tonnin (8,000 lbs) painoista työkalua. Toisen korkealle ulottuvan kokoonpanon maksiminostokorkeus on 26 m (85 ft) käytettäessä suurempaa 5-tonnista (11,000 lbs) työkalua. Lopuksi, 4,4-metrisellä (14.4 ft) jatkeella varustettu kaivupuomisarja mahdollistaa 18 metrin (59 ft) nostokorkeuden*. Näitä komponentteja voidaan konfiguroida edelleen – suora-suora (korkealle ulottumista varten), suora-taivutettu (painopisteen parantamiseksi ja eteenpäin suuntautuvan turvallisen työskentelyalueen suurentamiseksi) sekä taivutettu-taivutettu – maanalaisia töitä varten. 

Hydrauliset modulaariset liitokset

EC750E HR:n kokoonpanon monipuolisuuden mahdollistaa Volvon patentoitu hydraulisen modulaarisen liitoksen konsepti. Hydraulisessa modulaarisessa liitoksessa käytetään kaksitappista hydraulista lukitusmekanismia kokoonpanon vaihtamiseksi korkealle ulottuvasta kokoonpanosta kaivukokoonpanoon. 

EC750EHR-purkutyöt-alavaunu

Peruspuomin modulaarisen liitoksen lisäksi myös jatkepuomissa on nyt toinen hydraulinen modulaarinen liitos. Jatkepuomin liitäntäpinta on sama kuin kaivupuomin, jolloin sekä jatke- että kaivupuomin konfigurointikulma voidaan asettaa nopeasti ja turvallisesti "taivutettujen" ja "suorien" kokoonpanojen kesken. 

Purkutyöhön suunniteltu alavaunu

Koska korkealle ulottuvissa purkutöissä vakaus on sekä turvallisuuden että suorituskyvyn perusta, EC750E HR:ssä on täysin uusi alavaunu. Erityisesti purkutöitä varten kehitetty alavaunu on painavampi ja leveämpi kuin jopa suuremman Volvo EC950E -kaivukoneen alavaunu. Verrattuna EC750E:hen, johon se perustuu, EC750E HR:n alavaunu on 0,5 m (1.6 ft) pitempi ja 1 m (3.2 ft) leveämpi, ja sen raideväli on vaikuttavat 4,3 m (17.4 ft).

EC750EHR-purkutyöt-alavaunu

4 tonnin (8,800 lbs) painoisella vastapainolla varustettuna EC750E HR:n paino nousee 100 tonniin (221,000 lbs), ja suuremmat paino ja leveys lisäävät vakautta ja nostavat EC750E HR:n suorituskyvyn luokkansa parhaaksi. 

Suunniteltu helpoksi kuljettaa

EC750E HR:n kokoon vedettävässä alavaunussa on helposti irrotettavat telarungot ja mahdollisuus itsepurkamiseen/-kokoamiseen, joten EC750E HR:n siirtäminen työmaalta toiselle on suhteellisen vaivatonta. Useimmilla markkina-alueilla korkealle ulottuvan puomisarjan irrottaminen, vastapainon laskeminen alas ja alavaunun vetäminen kokoon, kaikki hydraulisesti, riittää koneen kuljettamista varten. Telarunkojen lisäksi koko vastapaino ja lisävastapainot on helppo irrottaa yhdellä liikkeellä vahvistetun hydraulisen irrotusjärjestelmän ansiosta.

Näkyvyyttä joka suuntaan

Volvo Care Cab on täydellinen ympäristö korkealle ulottuvia purkutöitä varten. Suuri laminoitu lasipinta-ala tarjoaa hyvän näkyvyyden työskentelyalueelle ja päästää ohjaamoon runsaasti päivänvaloa. Mukava ja tilava ohjaamo, jonka hallintalaitteet ovat helposti käden ulottuvilla, kallistuu myös hydraulisesti jopa 30 astetta, jolloin kuljettajan niska rasittuu vähemmän eikä hän väsy niin nopeasti tehdessään korkealle ulottuvia töitä. Lisäksi vakiovarusteita ovat pölynsidontajärjestelmä sekä purkupuomin kamera, joka tarjoaa selkeitä kuvia ohjaamon korkealaatuisen näytön kautta. 

Kokonaismomentin ilmaisin

EC750E HR:ään on asennettu vakiona reaaliaikainen kokonaismomentin ilmaisin. Tehokas kuormanhallintajärjestelmä, puomin kulma-anturit ja pääsylinterin paineanturit laskevat jatkuvasti kuormitusmomentin tilaa. Nämä tiedot näytetään graafisesti helppolukuisessa ohjaamonäytössä, ja kuljettajalle annetaan näkyviä ja kuuluvia varoituksia, kun vakausalueen rajat saavutetaan tai ylitetään. 

Lisäsuojaa

EC750E HR:ssä sekä kuljettaja että itse kone ovat hyvin turvassa. Hyvän näkyvyyden tarjoavassa Volvo Care Cab -ohjaamossa on runkoon asennettu suoja putoavia esineitä vastaan (FOG) sekä sivutörmäyssuoja (SIPS). Itse koneessa on järeä mahasuoja ja alasuoja sekä kääntökehän suojus. Myös puomi- ja murskainsylintereissä on lisäsuojausratkaisuja. 

Integroitu ratkaisu purkutöihin

EC750E HR:ssä on hyödynnetty Volvon pitkää kokemusta korkealle ulottuvien purkukoneiden toimittamisesta asiakkaille ympäri maailmaa. Volvon erittäin kokeneiden insinöörien suunnittelema ja yrityksen laadunvarmistuskäytäntöjen mukaisesti valmistettu EC750E HR on täydellinen Volvo-ratkaisu, johon sisältyvät suunnittelu, valmistus ja jälkimarkkinoinnin tuki, ja kaikkia komponentteja koskee Volvon takuu. Koko kone on suunniteltu Volvon tiukkojen määrittelyjen mukaisesti ja siitä on valmistettu tehtaalla tehokas ja integroitu ratkaisu purkutöihin.

Kuten kaikkien Volvon tuotteiden, myös näiden korkealle ulottuvien kaivukoneiden takana on palveleva ja asiantunteva jälleenmyyjäverkosto. Volvon pitkälle koulutetut asentajat käyttävät alkuperäisosia ja tarjoavat erilaisia ratkaisuja asiakkaiden koneiden pitämiseksi tuottavassa toimintakunnossa. 

Volvon korkealle ulottuvien purkukoneiden mallisto

 

 

 


EC380E HR

EC480E HR
EC750E HR

Koneen paino

(ilman työkalua)

51 tonnia

(112,000 lbs)

63,5 tonnia

(140,200 lbs)

100 tonnia

(221,000 lbs)

Suurin nostokorkeus

23 m

(75 ft 8 in.)

28 m

(91 ft)

36/26 m

(118 ft/85 ft)

Työkalun enimmäispaino

3 tonnia

(6,620 lbs)

3 tonnia

(6,620 lbs)

3,6 tonnia/5 tonnia

(8,000 lbs/11,000 lbs)

*Vastuuvapautuslauseke: Kaikkia erittelyjä voidaan muuttaa ilman etukäteisilmoitusta.
**Koneen paino voi vaihdella markkina-alueelta toiselle lisävarustekokoonpanon mukaan