Volvo Co-pilot operator training

Volvo 'Co-Pilot'-føreropplæring

Bli kjent med din Assist-applikasjon

Volvo 'Co-Pilot'-føreropplæring

Volvo 'Co-Pilot'-føreropplæring er designet for å hjelpe maskinførere med å bruke Volvo CO-Pilot og dens avanserte Assist-applikasjoner på den mest effektive måten. Resultatet er en fornøyd maskinfører, i tillegg til mer produktive og effektive arbeidsskift.

Hva du får

Maksimer produktiviteten

Volvo CO-Pilot er designet for å øke lønnsomheten i driften din. Den relaterte opplæringen hjelper maskinførere med å være så produktive som mulig ved bruk av Volvo CO-Pilot og dens avanserte Assist-applikasjoner.

Høyere effektivitet

Ved å forstå alle funksjonene til Assist-applikasjonen, og de verdifulle dataene den tilbyr, kan maskinførere utføre arbeidet deres mer effektivt.

Reduserte kostnader

Å bruke maskinene på en optimal måte ved hjelp av Volvo CO-Pilot sparer ikke bare drivstoff og optimaliserer operasjonen, det reduserer også unødvendig tomgang og maskinslitasje.

Utnytt maskinens fulle potensiale

Med en god forståelse av de mange intelligente funksjonene til Assist-applikasjonene kan maskinførerne bruke maskinene til deres fulle potensiale.

Økt tilfredshet

Føreropplæring er bevist å øke trivselen, noe som fører til mer fornøyde og produktive maskinførere. Et engasjement for ansattes utvikling bidrar også til å tiltrekke seg talentfulle maskinførere.

Volvo 'CO-pilot'-familien

Optimaliser hvordan du jobber, med Volvo CO-Pilot, din partner i førerhuset. Den høyoppløste 10" berøringsskjermen gir tilgang til en rekke Assist-applikasjoner, designet for å øke produktiviteten, nøyaktigheten og effektiviteten.

Dig Assist

Få gravemaskinen din til å yte med høyere hastighet og presisjon.

Load Assist

Last opp den optimale mengden materiale og optimaliser lastesyklusene.

Haul Assist

Overvåk produksjonen og optimaliser transportsyklusene.

Compact Assist

Produser og dokumentér høykvalitets komprimering.

Pave Assist

Åpne for førsteklasses leggeresultater

Hvordan CareTrack virker

På slutten av kurset vil du enkelt kunne bruke din Volvo CO-Pilot – inkludert alle funksjoner i en bestemt Assist-applikasjon.

Fra teori...

Opplæringen starter i klasserommet hvor innholdet leveres via Volvo 'Co-Pilot'-simulatorer, gruppediskusjon, øvelser og presentasjoner fra våre instruktører:

 • Introduksjon av Volvo CO-Pilot
 • Introduksjon av Assist-applikasjoner
 • Egenskaper og funksjoner
 • Hvordan betjene
  • Innstillinger og kalibrering
  • Assist-funksjoner
  • Økt effektivitet
  • Tips og triks
…For å øve

Etter den teoretiske opplæringen skal deltakerne prøve Volvo CO-Pilot i reelle maskiner for prøve ut hva de har lært. Først skal det gjennomføres en maskingjennomgang for å bli kjent med alle Volvo 'CO-Pilot'-komponentene, deretter skal deltakerne arbeide seg gjennom en omfattende liste over funksjoner og oppgaver.

Våre instruktører ser på utførelsen under de praktiske oppgavene og gir umiddelbar tilbakemelding og veiledning.

Den praktiske delen kan kompletteres med klargjorte praktiske øvelser, eller under maskinførerens daglige arbeid, veiledet av instruktøren.

Volvo forhandleroversikt hjem
Forbedre virksomheten din

La oss diskutere hvordan vi kan hjelpe deg.

Kontakt oss