Volvo simulator operating training

Simulatortrening

Simulert maskin, virkelige resultater

Simulatortrening

Simulatortrening er et fleksibelt og bekvemt kurs, designet for å øke sikkerheten og produktiviteten, samtidig som at det minimerer forstyrrelsene av den daglige driften. Ved å bruke toppmoderne maskinsimulatorer kan maskinførere oppleve virkelige scenarier i et trygt og hyggelig opplæringsmiljø.

Hva du får

Skreddersydd opplæring

Simulatorene gjenskaper spesifikke driftsforhold, noe som betyr at maskinførere kan trene på de scenariene som er mest relevant for dem og fullføre opplæringen i eget tempo.

Sikrere drift

Simulatorbasert opplæring tillater maskinførere å utvikle sine ferdigheter uten å utgjøre en fare ovenfor instruktør, personell eller andre maskiner på arbeidsområdet. Resultatet er et trygt treningsmiljø og en sikrere arbeidsplass når maskinførere kommer tilbake til reelle forhold.

Høyere produktivitet

Simulatorene våre er utstyrt med autentiske betjeningselementer, og ser ut som og oppfører seg som ekte maskiner. Maskinførere få øyeblikkelig tilbakemelding og evaluering, noe som hjelper dem med å få mest mulig ut av de mange intelligente funksjonene til deres Volvo.

Redusér kostnadene, øk driftstiden

Maskinførere kan trene når som helst, helt uavhengig av været, og slipper det å måtte ta maskinen ut av produksjon, bruke drivstoff eller påføre unødvendig slitasje. Opplæring bidrar også til å redusere slitasjen i felt – for økt levetid.

Det effektive valget

Reduser utslippene både under og etter opplæringen. Simulatorer oppfører seg akkurat som ekte maskiner, men uten å konsumere drivstoff. Opplæring gjør også maskinførerne mer effektive når de kommer tilbake til de virkelige maskinene.

Økt tilfredshet

Føreropplæring er bevist å øke trivselen, noe som fører til mer fornøyde og produktive maskinførere. Et engasjement for ansattes utvikling bidrar også til å tiltrekke seg og beholde talentfulle maskinførere.

Hvordan CareTrack virker

Volvo simulator operator training
Fra teori til praksis

Simulatortrening leveres gjennom en kombinasjon av teori og praksis – alt støttet av avanserte maskinsimulatorer. Designet med fleksibilitet i tankene, kurset kan gjennomføres enten hos Volvo eller på ditt eget sted.

Opplæringen starter i klasserommet med teoribaserte emner, blant annet:

  • Viktigheten av maskinføreren
  • Sikkerhet på arbeidsplassen
  • Maskinintroduksjon
  • Beste kjøreteknikk

Deltakere får deretter praktiske øvelser og får muligheten til å teste ut det teoretiske de har lært. Instruktøren vil definere et treningsprogram på simulatoren med tilpassede øvelser i forhold til maskinførerens ferdigheter og læringsmål.

Med sikkerheten til simulatoren kan deltakerne teste ut det de har lært og arbeide seg gjennom tilpassede scenarier. I tillegg til å gi øyeblikkelig tilbakemelding og veiledning til maskinførerne, tilbyr simulatoren også data til instruktøren – som videre kan bruke dataene til å analysere kjøringen.

Basert på disse dataene kan instruktøren gir skreddersydd veiledning gjennom hele den praktiske økten, og i tillegg også gi råd om ytterligere forbedringsområder etter treningen.

Smarte opplæringsverktøyer

Hold fremdriften i gang og gjør treningsaktiviteten til en langsiktig og kontinuerlig forbedring – med støtte fra en rekke smarte løsninger som er tilgjengelig fra din Volvo-forhandler.

Rapporter

Drevet av CareTrack-telematikksystemet – Insight Reports kan være det perfekte støttematerialet for føreropplæring. En omfattende portefølje av rapporter gir informasjon relatert til maskinhelse, effektivitet og produktivitet til Volvo-maskinene, samt gir maskinførere lettforståelig informasjon om hvordan kjørestilen påvirker maskinens ytelse.

Volvo forhandleroversikt hjem
Forbedre virksomheten din

La oss diskutere hvordan vi kan hjelpe deg.

Kontakt oss