Jobb smartere, ikke hardere, med nye Compact Assist-pakker for Volvo's anleggsvalser

To startnivåpakker for Volvo Construction Equipment's (Volvo CE) intelligente Compact Assist er nå introdusert for å være best tilpasset til kundenes varierte behov ved bruk av Volvo's anleggsvalser.

Designet for kunder som bare trenger noen få av funksjonalitetene til det eksisterende systemet - ikke alle - de nye 'Lite'- og 'Start'-pakkene låser opp ulike grader av tilgang til kjernefunksjonene til Pass Mapping og Compaction Measurement Value (CMV) Mapping, alt via den 10” Volvo Co Pilot-berøringsskjermen. Med disse skreddersydde løsningene kan kundene nå lettere frigjøre fordelene til intelligent komprimering og kun motta den informasjonen som er mest nyttig for dem, og dermed oppnå optimale komprimeringsresultater.

Pakker som passer til ditt behov.

Kunder kan nå velge mellom tre pakker fra Volvo CE's serie av Compact Assist-verktøyer – enten de bare leter etter enkle komprimeringsmålinger eller vil gå for fullstendig sporing av både dekningen og komprimeringen av materialet – som sikrer den mest kostnadseffektive og relevante løsningen, spesifikt for deres behov.

1. Lite – Den første av de to nye pakkene, dette er det perfekte valget for de som tar de første skrittene mot å forbedre kvaliteten på komprimeringsarbeidet deres. Den integrerer en enkel komprimeringsmåling og et ryggekamera i Volvo Co Pilot-skjermen, slik at maskinføreren kan spore fremdriften til gjeldende og nylig fullført komprimering, samt ha full oversikt over området bak maskinen.

service-compact-assist-for-soil

2. Start – Den andre pakken kombinerer hele funksjonaliteten til Lite-pakken, pluss muligheten for å se utført arbeid over hele anlegget. Med økt funksjonalitet, den bruker GPS-data for å tilby maskinføreren et tydelig kart over utførte passeringer og CMV-kartlegging.

service-compact-assist-for-soil

3. Compact Assist – Tilbyr alle funksjoner til den eksisterende Compact Assist-løsningen, dette valget tilbyr alt som Start-pakken kan skryte av, samt stor nøyaktighet og dataregistrering, som gjør det mulig å lage rapporter over ferdiggjort arbeid, samt få tilgang til omfattende detaljer om valsens ytelse.

service-compact-assist-for-soil

Intelligent komprimering på et enkelt vis

Siden lanseringen har Volvo CE's Compact Assist blitt bransjestandarden når det kommer til intelligente komprimeringsverktøyer. Systemet er tilgjengelig på anleggsvalsene SD75B, SD115B, SD135B og SD160B, og legger til rette for en mer vellykket komprimeringsprosess og som hjelper maskinførere med å forstå hvor grunnen har blitt tilstrekkelig komprimert og hvor det trengs mer komprimering – en informasjon som er spesielt nyttig ved arbeid på store anlegg.

En av systemets hovedfunksjoner er Pass Mapping, der kundene kan visualisere hele jobben og ha full kontroll over hvor det har blitt komprimert, noe som gjør det enkelt å se hvor det fortsatt gjenstår arbeid – en funksjon som sparer både tid og penger.

Et annet viktig verktøy er CMV-kartlegging, der kundene får et fullstendig bilde over bærestyrken til arbeidsområdet slik at de kan identifisere en masseblanding som f.eks. er for våt, eller en eventuell nedgravd infrastruktur. Dette hjelper maskinførere med å identifisere områder der det kreves mer komprimering eller har behov for ytterligere undersøkelser.

Den høyeste komprimeringsstandarden

Med disse nye og mer skreddersydde pakkene kan kundene integrere Compact Assist-løsningen på en bedre måte i det daglige arbeidet til deres Volvo-anleggsvalser, samtidig som at de sikres de samme gode komprimeringsresultatene.

Selv om disse pakkene er laget for Volvo's anleggsvalser, er Compact Assist også tilgjengelig for Volvo's asfaltvalser, inkludert Pass Mapping, Temperature Mapping, samt Density Mapping og Stiffness (CMV) Mapping.

For ytterligere detaljer og spesifikasjoner, vennligst besøk vår Compact Assist-side.

FOR YTTERLIGERE INFORMASJON

Anne Bast

Leder for merkevare, markedsføring og kommunikasjon
Volvo Construction Equipment
Salgsregion Europa / Internasjonal
E-post: anne.bast@volvo.com