Volvo CE er offisiell leverandør av anleggsmaskiner og partner i banebygging for FIAs VM i rallycross.
Endringen starter her

Klar. Ferdig. Gå elektrisk.

Når rallycross blir elektrisk, er det evolusjon i toppfart. Vi i Volvo Construction Equipment er stolte over å være offisiell partner for banebygging.

Hvordan kan du forvandle en klassisk motorsport og bringe den inn i fremtiden? Du tøyer grensene. Med lanseringen av sin nye elektriske e-rallyserie er FIA World RX Championship klar til å bli en pådriver innen bærekraft og mangfold innen motorsport. Næringen vår er på den samme reisen, og gjennom dette partnerskapet håper vi at vi kan inspirere til endringer og sette fart på overgangen til en mer bærekraftig fremtid.

På vinnersporet

Det blir ikke rallycrosskjøring uten gjennomarbeidede baner som er godt vedlikeholdt. Derfor er vi stolte over å være mesterskapets offisielle partner for banebygging og leverandør av anleggsmaskiner. Vi bygger og vedlikeholder rallybanene rundt om i hele verden for det nye mesterskapet.

Endringen starter her.

Se rallyløpene

Sverige, Höljes 2–3 juli 
Tyskland, Nürburgring 30–31 juli 
Norge, Hell 13–14 aug 
Latvia, Riga 3–4 sep 
Portugal, Montalegre 17–18 sep 
Belgia, Spa Francorchamps 8–9 okt 
Sør-Afrika, Cape Town (ikke fastsatt)

Mer informasjon om RX World Championship finner du på: https://www.fiaworldrallycross.com/world-rx/

Se direkteoverføringer av arrangementene våre

Følg oss på den virtuelle plattformen vår
Registrer deg nå

Følg Construction Equipment Dealer-laget når de konkurrerer i det nye elektriske rallycrossmesterskapet som utfordrer standardene for bærekraft og mangfold i motorsport.
Mer informasjon: www.cedealerteam.com