volvo redskap hjulgrävare

Hjulgrävare – redskap

I en klass för sig

Rotera redskapen

En stor mängd lättanslutna redskap sparar tid, sänker kostnader och skapar en multifunktionell maskin. Med Steelwrist® tiltrotator, redskapsfästen med låg vikt, hållbara skopor och hydraulhammare kan Volvos hjulgrävare gräva, lasta, krossa och förflytta material på det mest effektiva och produktiva sättet.

Observera att redskapserbjudandet för olika maskiner kan variera mellan olika marknader.

Snabbfästen

Ett brett sortiment av snabbfästen som gör att föraren kan byta Volvo-redskap på ett snabbt och enkelt sätt.

Redskap, översikt

Skopor

Välj bland Volvos skopor som är framtagna att fungera tillsammans med din Volvo-grävmaskin. Skoporna finns som direktanpassade eller med Volvos gränssnitt för snabbfästen. GPX-, TGX- och CAX-skoporna är specifikt framtagna för tiltrotatorn.

Redskap, översikt

Hydraulhammare

Volvos hydraulhammare ger jämn effekt, hållbarhet och brytkraft för att penetrera krävande material av många olika slag. Volvos hydraulhammare för maskiner som väger högst tio ton är ett perfekt komplement till din minigrävare, grävlastare och kompaktlastare.

Redskap, översikt

Tiltrotatorer

En grävmaskin och skopa från Volvo, tillsammans med ett fabriksmonterat snabbfäste och en Steelwrist®*-tiltrotator ger en ultimat kombination av hög produktivitet, säkerhet, exakt styrning och låg bränsleförbrukning. Upplev ett nytt sätt att arbeta och få jobbet gjort med Volvo.

Redskap, översikt

HOLMS redskap

HOLMS® redskap som gör din grävare från Volvo ännu mångsidigare.

Redskap, översikt
Volvo återförsäljare sökfunktion redskap
Kontakta oss

Vill du beställa eller ha mer information? Skicka ett meddelande.

Kontakta oss