Construction Equipment Sverige
volvo redskap grävmaskin excav

Hjulgrävare – redskap

Hydraulhammare

Spränger gränser

Volvos hydraulhammare är utformade för att fungera i harmoni med din Volvo hjulgrävare. De ger den enhetliga kraft och prestanda du behöver – slag efter slag. Med en hållbar konstruktion och en mängd arbetsverktyg och hammarkonfigurationer för att passa din verksamhet är Volvos hydraulhammare redo att ta sig an de mest krävande projekten.

Närmaste återförsäljare kan berätta mer om vilka fästen som passar ditt maskingränssnitt. 

volvo redskap grävmaskin hb14

HB14 tystgående

Volvos hydraulhammare är utformade för att fungera i harmoni med din Volvogrävmaskin. De ger den enhetliga kraft och prestanda du behöver – slag efter slag.

Tillgänglig för: EWR150E, EWR130E

volvo redskap grävmaskin hb15

HB15 tystgående

Med en hållbar konstruktion och en mängd arbetsverktyg och hammarkonfigurationer för att passa din verksamhet är Volvos hydraulhammare redo att ta sig an de mest krävande projekten.

Tillgänglig för: EWR150E

volvo redskap grävmaskin hb18

HB18 tystgående

Oavsett arbetsuppgift är Volvos kraftfulla hydraulhammare konstruerade för att ge imponerande resultat, samtidigt som bränsleförbrukningen och påfrestningarna på maskinen hålls nere.

Tillgänglig för: EW220E, EW180E, EWR170E, EW160E, EWR150E

volvo redskap grävmaskin hb21

HB21 tystgående

Med två hastigheter tillsammans med ett omfattande utbud av tillgängliga arbetsverktyg, erbjuder Volvos hydraulhammare flexibilitet och en skräddarsydd lösning för varje applikation.

Tillgänglig för: EW220E

volvo redskap grävmaskin hb22

HB22 tystgående

Byggd för att klara hårt arbete – med en hydraulhammare från Volvo kan du ta dig an de tuffaste jobben och hålla produktiviteten på topp längre.

Tillgänglig för: EW220E

Volvo återförsäljare sökfunktion redskap
Vill du beställa eller ha mer information?
Kontakta oss