Construction Equipment Sverige
volvo redskap grävmaskin excav

Hjulgrävare – redskap

Skopor

Perfekt anpassning

Välj bland Volvos skopor som är framtagna att fungera tillsammans med din Volvo-grävmaskin. Skoporna finns som direktanpassade eller med Volvos gränssnitt för snabbfästen. GPX-, TGX- och CAX-skoporna är specifikt framtagna för tiltrotatorn.

volvo redskap grävmaskin bucke

Standardskopa – universalskär

Standardskopan  är det idealiska valet för grävning och upplagslastning av lösa till medelhårda material som jord, lera,  sand och lösa lerjordar med egenskaper som ger lågt slitage  och har begränsat innehåll av sten. Utrustad med slitageskydd på sidan och i botten samt allround-tandsystem (GPE). Även kantstål finns som tillval.

Tillgänglig för: EW220E, EW180E, EWR170E, EW160E, EWR130E

volvo redskap grävmaskin bucke

Standardskopa GPX – aggressivt skär

Denna skopa är avsedd för att gräva upp och flytta löst material som sand, lera, jord och grus. Bland funktionerna finns slitageskydd på sida och underkant samt Volvos allround-tandsystem som standard (GPE).

Tillgänglig för: EW220E, EW180E, EWR170E, EW160E

volvo redskap grävmaskin bucke

Förstärkt skopa – universalskär

Avsedd för produktiv grävning i kompakta material som lös eller sprängd sten, hårt packad lera och sten (~2 100 kg/m3). Även lämplig för grus, riven basalt, kalkkrusta, sprängd granit, högren silikasand, stenhantering, vass sten och annat kompakt material. Skopan har en överlag tyngre och robustare konstruktion än allround-versionen. Egenskaper inkluderar höghållfast stål i slitskenor på botten som täcker nästan hela bottenytan samt sidosköldar och segment som tillval.

Tillgänglig för: EW220E, EW180E, EW160E, EWR150E

volvo redskap grävmaskin bucke

Planeringsskopa TGX – aggressivt skär

Planeringsskopan har optimerats för användning med en tiltrotator och är utformad för exakt och noggrann trädgårdsanläggning och planering. De vinklade hörnen gör att skopan kan användas mycket nära föremål. Bland funktionerna finns vinklade hörn, förlängt sparskär samt slitageskydd på sida och underdel.

Tillgänglig för: EW220E, EW180E, EWR170E, EW160E, EWR130E

volvo redskap grävmaskin bucke

Kabelskopa CAX – aggressivt skär

Framtagen för arbete i trånga diken med en lång profil som innebär att den kan arbeta nära rör och kablar. Bland funktionerna finns förlängt sparskär, smal design och slitageskydd på sida och underkant.

Tillgänglig för: EW220E, EW180E, EWR170E, EW160E, EWR150E

volvo fixed ditching bucket

FAST DIKNINGSSKOPA

Den fasta dikningsskopan, som är framtagen för dikesunderhåll, trädgårdsanläggning och släntutformning, är optimerad för fyllning, grävning i mjuka material och flyttning av material. Den är även idealisk för återfyllning, dikning och materialhantering. Utrustad med fastbultat kantstål.

Tillgänglig för: EW220E, EW180E, EWR170E, EW160E

volvo tiltable ditching bucket

Tiltbar dikningsskopa

Den tiltbara dikningsskopan är en flexibel lösning för dikesunderhåll, trädgårdsanläggning och släntutformning. Med 45° tiltning på båda sidor ger dikningsskopan utmärkt precision – det perfekta valet när en ren, jämn yta krävs.

Tillgänglig för: EW220E, EW180E, EWR170E, EW160E, EWR130E

Volvo återförsäljare sökfunktion redskap
Vill du beställa eller ha mer information?
Kontakta oss