Construction Equipment Sverige
volvo redskap skrid abg vari

Bandburna ABG-läggare

Variomatic skridar

Mångsidighet att lita på

Mångsidiga och effektiva för läggningsbredder på upp till 10 meter och med en rad kompakteringssystem för varje behov – Volvo Variomatic-skridarna passar för en mängd olika projekt och applikationer, från kalla blandningar till varma blandningar och specialprofiler. Variomatic-skridarna kan enkelt dras ut till mer än dubbla sin grundlängd, vilket gör dem extremt flexibla. Och för extra bekvämlighet och snabb start har de eluppvärmning.

Volvo screed VB 30 ETC

VB 30 ETC-skrid

Variomatic-skrid med enkel stamp och en läggningsbredd på 1,5–4 m.

Tillgänglig för: P2820D ABG

Volvo screed VB40 ETC

VB 40 ETC-skrid

Variomatic-skrid med enkel stamp och en läggningsbredd på 1,8–4,5 m.

Tillgänglig för: P2820D ABG

Volvo screed VB 78 ETC

VB 78 ETC-skrid

Variomatic-skrid med enkel stamp och en läggningsbredd på 2,5–9 m.

Tillgänglig för: P8820D ABG, P7820D ABG, P6820D ABG, P4820D ABG

Volvo screed VB 79 ETC

VB 79 ETC-skrid

Variomatic-skrid med enkel stamp för speciella kronprofiler med en läggningsbredd på 2,5–9 m. Volvos skridar för speciella kronprofiler är det perfekta valet för att skapa specialprofiler i vägytan. Med två ytterligare ledade sektioner som kan justeras uppåt eller nedåt med 10 % (5,7°) möjliggör de läggning av oregelbundna profiler med större enkelhet, mindre materialspill och till lägre kostnad.

Tillgänglig för: P8820D ABG, P7820D ABG, P6820D ABG, P4820D ABG

Volvo screed VB 88 ETC

VB 88 ETC-skrid

Variomatic-skrid med enkel stamp och en läggningsbredd på 3,0–10,0 m.

Tillgänglig för: P8820D ABG, P7820D ABG, P6820D ABG, P4820D ABG

Volvo screed VB 89 ETC

VB 89 ETC-skrid

Variomatic-skrid med enkel stamp för speciella kronprofiler med en läggningsbredd på 3,0–9,0 m. Volvos skridar för speciella kronprofiler är det perfekta valet för att skapa specialprofiler i vägytan. Med två ytterligare ledade sektioner som kan justeras uppåt eller nedåt med 10 % (5,7°) möjliggör de läggning av oregelbundna profiler med större enkelhet, mindre materialspill och till lägre kostnad.

Tillgänglig för: P8820D ABG, P7820D ABG

Volvo screed VDT-V 78 ETC

VDT-V 78 ETC-skrid

Variomatic-skrid med dubbel stamp och en läggningsbredd på 2,5–9,0 m. Volvo Variomatic-skridarna med dubbel stamp är det bästa valet för läggning av tjocka lager, med högre förkompaktering för att optimera kostnadseffektiviteten i dina projekt. Tekniken med dubbel stampning ger 5–7 % högre grad av förkompaktering och kan åstadkomma upp till 98 % Marshall-densitet. Den ger dessutom jämnast möjliga yta tack vare den första stampens matningseffekt.

Tillgänglig för: P8820D ABG, P7820D ABG, P6820D ABG

Volvo screed VDT-V 79 ETC

VDT-V 79 ETC-skrid

Variomatic-skrid med dubbel stamp för speciella kronprofiler med en läggningsbredd på 2,5–9,0 m. Volvo Variomatic-skridarna med dubbel stamp är det bästa valet för läggning av tjocka lager, med högre förkompaktering för att optimera kostnadseffektiviteten i dina projekt. Tekniken med dubbel stampning ger 5–7 % högre grad av förkompaktering och kan åstadkomma upp till 98 % Marshall-densitet. Den ger dessutom jämnast möjliga yta tack vare den första stampens matningseffekt. Volvos skridar för speciella kronprofiler är det perfekta valet för att skapa specialprofiler i vägytan. Med två ytterligare ledade sektioner som kan justeras uppåt eller nedåt med 10 % (5,7°) möjliggör de läggning av oregelbundna profiler med större enkelhet, mindre materialspill och till lägre kostnad.

Tillgänglig för: P8820D ABG, P7820D ABG, P6820D ABG

Volvo screed VDT-V 88 ETC

VDT-V 88 ETC-skrid

Variomatic-skrid med dubbel stamp och en läggningsbredd på 3,0–9,0 m. Volvo Variomatic-skridarna med dubbel stamp är det bästa valet för läggning av tjocka lager, med högre förkompaktering för att optimera kostnadseffektiviteten i dina projekt. Tekniken med dubbel stampning ger 5–7 % högre grad av förkompaktering och kan åstadkomma upp till 98 % Marshall-densitet. Den ger dessutom jämnast möjliga yta tack vare den första stampens matningseffekt.

Tillgänglig för: P8820D ABG, P7820D ABG, P6820D ABG

Volvo screed VDT-V 89 ETC

VDT-V 89 ETC-skrid

Variomatic-skrid med dubbel stamp för speciella kronprofiler med en läggningsbredd på 3,0–9,0 m. Volvo Variomatic-skridarna med dubbel stamp är det bästa valet för läggning av tjocka lager, med högre förkompaktering för att optimera kostnadseffektiviteten i dina projekt. Tekniken med dubbel stampning ger 5–7 % högre grad av förkompaktering och kan åstadkomma upp till 98 % Marshall-densitet. Den ger dessutom jämnast möjliga yta tack vare den första stampens matningseffekt. Volvos skridar för speciella kronprofiler är det perfekta valet för att skapa specialprofiler i vägytan. Med två ytterligare ledade sektioner som kan justeras uppåt eller nedåt med 10 % (5,7°) möjliggör de läggning av oregelbundna profiler med större enkelhet, mindre materialspill och till lägre kostnad.

Tillgänglig för: P8820D ABG, P7820D ABG

Variomatic-skridar

Viktiga funktioner
  • Snabbkopplingssystem för snabb ditsättning/borttagning av förlängningar
  • Snabb skriduppvärmning – tre oberoende kretsar och två värmestänger per segment
  • Exakt elvärmestyrd uppvärmning med automatisk temperaturjustering
  • Intuitiv skridstyrenhet
  • Mycket stabilt skridguidesystem
  • Hydraulisk höjdinställning
  • Smidig smörjning
  • Planerings- och sluttningsreglage
  • Variant med dubbel stamp för högre förkompaktering av tjocka lager
  • Variant för specialprofiler
Fasta skridar
FASTA SKRIDAR

Utforska vårt utbud av fasta skridar, som passar bäst för stora projekt med en läggningsbredd på upp till 13 meter.

Fasta skridar
Volvo återförsäljare sökfunktion redskap
Vill du beställa eller ha mer information?
Kontakta oss