Construction Equipment Sverige

Nytt utökat sortiment av smörjfetter för Volvo Construction Equipment

Volvo Construction Equipment har utökat sitt sortiment av smörjfetter till att inkludera det nya Resistant Grease 97720 GR102 (GR102) och Extreme Grease 97765 GR103 (GR103), som en del av deras åtagande att erbjuda kunderna rätt fett för deras behov.

Volvo smörjfett

Volvo Construction Equipment har utökat sitt sortiment av smörjfetter till att inkludera det nya Resistant Grease 97720 GR102 (GR102) och Extreme Grease 97765 GR103 (GR103), som en del av deras åtagande att erbjuda kunderna rätt fett för deras behov.

Regelbunden smörjning är en av de enklaste och mest effektiva metoderna för att hålla byggutrustning i toppskick. Som svar på detta erbjuder Volvo Construction Equipment kunderna en rad högkvalitativa smörjfetter, som har testats omfattande och utvecklats för att möta de unika kraven på Volvos maskiner och arbetsområdena inom vilka de användas.

Dessa nya GR102- och GR102-fetter stärker fettprogrammet från Volvo Construction Equipment ytterligare och är nya medlemmar i den befintliga portföljen av Multipurpose Grease 97718 GR101, High Temperature-fett och Breaker-pastan

Rätt smörjfett för rätt jobb

Det är viktigt att du väljer rätt smörjfett för befintliga förhållanden. Genom att introducera GR102- och GR103-smörjfetter ser Volvo till att kunder har smörjfett som uppfyller deras krav oavsett vad de har för krav.

GR102 är ett litiumkomplexfett som är vattenbeständigt och erbjuder utmärkt skydd mot rost och korrosion under tillstånd av extremt tryck. Det är det bästa valet vid arbete i våta arbetsmiljöer, stötbelastning och erbjuder förlängda smörjintervall.

GR103 är ett litiummolykomplexfett av premiumtyp som är idealiskt för arbete i applikationer med tung belastning, såsom stenhantering. Det ger utmärkt prestanda vid extrema tryck, slitageskydd och exceptionell uthållighet. Det är det idealiska valet i extra tunga off-highway- och gruvapplikationer, svängtappar och tungt belastade chassikomponenter och kan även användas i automatiska smörjsystem.

Kvalitetssäkrat

Oavsett vilket smörjfett Volvos kunder väljer kan de känner sig säkra på att det uppfyller de högsta möjliga kvalitetsstandarderna. Volvo har utvecklat sin egen uppsättning stränga standarder, som alla smörjfetter och smörjmedel måste följa och ger det bästa skyddet för de rörliga delarna av dess kunders maskiner.

Sortimentet av smörjfettet har utvecklats och testats specifikt för Volvos maskiner, vilket säkerställer optimal prestanda, och minimal stilleståndstid samt förlänger maskinens dugliga livslängd.

Kontakta din lokala Volvoåterförsäljare för att få veta mer om utbudet av smörjfetter, inklusive det nya GR102- och GR103-erbjudandet.

YTTERLIGARE INFORMATION

Anne Bast

Kommunikationschef
Volvo Construction Equipment
Försäljningsregion Europa/internationellt
E-post: anne.bast@volvo.com
Telefon: 0735585906