volvo redskap skrid abg vari

Bandburna ABG-läggare

Variomatic skridar

Volvo Variomatic skridar - hjärtat i läggaren

Volvo erbjuder olika skridar till asfaltläggarna för att uppfylla kundernas specifika krav. Med den avancerade DuoTamp högdensitetsskriden kan mycket hög packning åstadkommas, vilket minskar eller till och med eliminerar behovet av vältning.Resultatet är likformig packning och optimal jämnhet hos den utlagda beläggningen. Variomatic-skridarna kan enkelt dras ut till mer än dubbla sin grundlängd, vilket gör dem extremt flexibla.

Volvo screed VB 30 ETC

VB 30 ETC-skrid

VB30 är den minsta skriden i Volvos variomatic-skridutbud, men har likväl imponerande prestanda. En högkvalitativ konstruktion i kombination med den intuitiva skridstyrenheten ökar användarvänligheten, prestanda och kvaliteten på arbetet.

Tillgänglig för: P2820D ABG

Volvo screed VB40 ETC

VB 40 ETC-skrid

Volvos årtionden av erfarenhet inom väganläggning har gjort avtryck i utvecklingen av VB40, som ingår i Volvos portfölj med variomatic-skridar. Resultatet är en mycket effektiv skrid med hög kvalitet som har den hållbarhet och prestanda som behövs för att lyckas inom läggningsapplikationer. Branschledande teknik säkerställer läggningsresultat som är bäst i klassen.

Tillgänglig för: P2820D ABG

Volvo screed VB 78 ETC

VB 78 ETC-skrid

Ta läggarprestanda till nästa nivå med VB78-skriden, som ingår i Volvos portfölj med variomatic-skridar. VB78, som bygger på Volvos omfattande erfarenhet i vägbyggnadssektorn, har avancerad teknik samt material och tillverkningsprocesser med högsta möjliga kvalitet, så att varje läggningsprojekt du tar dig an blir en framgång.

Tillgänglig för: P8820D ABG, P7820D ABG, P6820D ABG, P4820D ABG

Volvo screed VB 79 ETC

VB 79 ETC-skrid

När specialprofiler ska göras i vägytan har VB79 två ytterligare ledade sektioner som är justerbara 10 % (5,7 grader) uppåt eller nedåt, utöver en fällbar kronjustering i mitten. Med VB79, som ingår i Volvos utbud av variomatic-skridar, får du fullständig mångsidighet när det gäller att forma profilen du skapar. Resultatet är mer mångsidig läggning och en bättre matchande vägprofil, vilket minskar materialavfall och ökar effektiviteten på arbetsplatsen.

Tillgänglig för: P8820D ABG, P7820D ABG, P6820D ABG, P4820D ABG

Volvo screed VB 88 ETC

VB 88 ETC-skrid

Åstadkom högkvalitativa ytor med VB88-skriden, som ingår i Volvos utbud av variomatic-skridar. Med material och tillverkningsprocesser med högsta möjliga kvalitet har den här skriden hållbarhet du kan lita på, medan skridstyrenheten gör skriden lätt att styra.

Tillgänglig för: P8820D ABG, P7820D ABG, P6820D ABG, P4820D ABG

Volvo screed VB 89 ETC

VB 89 ETC-skrid

VB89 är det perfekta valet för att skapa specialprofiler i vägytan. Det finns tre ledade sektioner: en kronjustering i mitten och två ytterligare ledade sektioner på vänster och höger sida som är justerbara 10 % (5,7 grader) uppåt eller nedåt. Resultatet är en mer mångsidig läggare, högre effektivitet på arbetsplatsen och bättre kontroll över formen på den profil du skapar, vilket minskar materialavfallet och ökar produktiviteten.

Tillgänglig för: P8820D ABG, P7820D ABG

Volvo screed VDT-V 78 ETC

VDT-V 78 ETC-skrid

Utnyttja din läggares prestanda till fullo med VDT-V78-skriden, som ingår i Volvos portfölj med variomatic-skridar. Den här skriden, som bygger på Volvos omfattande erfarenhet i vägbyggnadssektorn, har teknik för dubbel stampning, en intuitiv skridstyrenhet och enastående hållbarhet, så att varje läggningsprojekt blir lyckat.

Tillgänglig för: P8820D ABG, P7820D ABG, P6820D ABG

Volvo screed VDT-V 79 ETC

VDT-V 79 ETC-skrid

VDT-V79 ingår i Volvos portfölj med variomatic-skridar och har en central kronjustering samt två ytterligare ledade sektioner på vänster och höger sida som är justerbara 10 % (5,7 grader) uppåt eller nedåt. Detta är det perfekta valet för att skapa specialprofiler i vägytan, så att du kan optimera effektiviteten på arbetsplatsen och minska materialavfallet tack vare en bättre matchande vägprofil.

Tillgänglig för: P8820D ABG, P7820D ABG

Volvo screed VDT-V 88 ETC

VDT-V 88 ETC-skrid

VDT-V88 ingår i Volvos utbud av variomatic-skridar. Med en unik dubbel stamp har de här Volvoskridarna de högsta nivåerna av kompakteringstäthet bakom skriden tack vare den unika tekniken med dubbel stampning. Material och tillverkningsprocesser med högsta möjliga kvalitet bidrar till att skriden har enastående hållbarhet, medan den intuitiva skridstyrenheten ökar användarvänligheten.

Tillgänglig för: P8820D ABG, P7820D ABG, P6820D ABG

Volvo screed VDT-V 89 ETC

VDT-V 89 ETC-skrid

När specialprofiler skapas i vägytan ger VDT-V89 fullständig mångsidighet när det gäller att forma profilen du skapar. Två ytterligare ledade sektioner på vänster och höger sida som är justerbara 10 % (5,7 grader) uppåt eller nedåt, utöver en fällbar kronjustering i mitten, gör att du enkelt kan skapa specialprofiler i vägytan. Det minskar materialavfallet och ökar effektiviteten på arbetsplatsen genom en bättre matchande vägprofil.

Tillgänglig för: P8820D ABG, P7820D ABG

Volvo återförsäljare sökfunktion redskap
Kontakta oss

Vill du beställa eller ha mer information? Skicka ett meddelande.

Kontakta oss