Förändringen börjar här

Det är lätt att prata om vikten av förändring. Men världen behöver inte fler ord. Den behöver handling. Världen är beroende av vår bransch för att bidra till tillväxt medan vi minskar vårt klimatavtryck. Den är beroende av att vi konstruerar byggnader och infrastruktur till nytta för människor överallt. Den är beroende av att vi arbetar tillsammans för att bygga världen vi vill leva i.

Världen förväntar sig att vi pratar mindre och gör mer. Så vi visar vägen med eldrivna maskiner som för vår bransch framåt. Tjänster som låter våra kunder få ut mer av sina företag.
Och innovationer som kommer att förändra sättet vi arbetar på.

Förändringen börjar här
Följ med oss!

Förändringen börjar med handling

Förändringen börjar med människor

På Volvo CE vill vi bygga en bättre värld. För att lyckas är vi beroende av människor med olika perspektiv. När vi hörde att många flickor ger upp sina ingenjörsdrömmar vid en ung ålder bestämde vi oss för att inspirera och uppmuntra dem.

Läs artikeln
Förändringen börjar med elektromobilitet

Vi lever i en värld där hållbarhetskrav ökar för varje minut. Elektromobilitet är viktig när du vill kunna konkurrera. På Volvo CE har vi ett brett sortiment med eldrivna maskiner, som kan flytta ditt företag framåt.

Läs mer
Förändringen börjar med CO2-reducering

Om du menar allvar med att minska koldioxidutsläppen har vi lösningar som kan göra verklig skillnad. Genom att arbeta tillsammans kan vi analysera sättet du arbetar på, sätta upp mål och hålla dig på rätt väg.

Läs mer
Volvo CE är Officiell leverantör av anläggningsmaskiner och banbyggarpartner till det eldrivna FIA World Rallycross Championship.
Klara. Färdiga. Kör elektriskt.

Volvo CE är Officiell leverantör av anläggningsmaskiner och banbyggarpartner till det eldrivna FIA World Rallycross Championship. Här kommer vi att visa dig hur verklig förändring kan levereras med våra nya produkter och tjänster.

Läs mer
Vårt engagemang: 100 % fossilbränslefria fordon i Volvo-koncernen från 2040

Som en världsledande tillverkare har vi kraften att förändra. Följ med oss på resan mot en hållbarare bygg- och anläggningsbransch.

Läs mer
Kvinnlig servicetekniker utför service på Volvo L220H hjullastare
Vill du veta mer?

Skicka ett meddelande så hjälper vi dig.

Contact us