Construction Equipment Sverige
Förändringen börjar här

Få din maskin att hålla en generation till

Maskiner från Volvo CE är gjorda för att arbeta med minimal miljöpåverkan. Därför är livscykeln för varje del av entreprenadmaskinen noga genomtänkt redan från utvecklingsskedet. Vi tror att det är bra både för våra kunder och för planeten att förlänga livslängden på dessa maskiner.

Största omsorg och omtanke

Volvo CE:s lösningar har utvecklats med kunden i åtanke på varje steg av resan. Genom att endast använda Volvo originaldelar omfattas dessa lösningar även av en garanti, vilket gör dem alla till kostnadseffektiva och åtråvärda alternativ till att köpa en ny maskin. Utforska våra cirkulära lösningar och se hur vi kan hjälpa din verksamhet att växa.

Hitta en lokal återförsäljare
Volvo Reman

Volvo Reman handlar om att ta tillvara slitna komponenter och ge dem en ny chans, uppdaterade med de senaste tekniska specifikationerna. Leverans och byte av en Reman-del går snabbt jämfört med en traditionell reparation, vilket innebär förbättrad drifttid och ett kortare avbrott från produktiviteten. Med Volvo Reman återanvänds upp till 85% av originalmaterialet. Det går även åt 80% mindre energi att bygga en Reman-komponent jämfört med att tillverka en ny komponent, vilket minskar koldioxidutsläppen avsevärt och gör det till ett utmärkt val för miljön och din verksamhet.

Läs mer
Volvos certifierade renoveringar

Volvos certifierade renoveringar är lösningar som förbättrar livslängden och den långsiktiga effektiviteten för din Volvomaskin. Med en renovering kan du förnya maskinen med Volvo originaldelar. Med Volvos certifierade renovering får din maskin ett nytt liv – med delar som har uppdaterats med de senaste tekniska specifikationerna, renoverade av experter. Även alternativ för finansiella lösningar tillhandahålls till de som överväger en renovering.

Läs mer
Volvo Approved Used Equipment

All Volvo Approved Used Equipment är grundligt inspekterade av en Volvoutbildad tekniker för att säkerställa kvalitet, prestanda och tillförlitlighet. Med en garanti för varje maskin och finansiella lösningar till hands är Volvo Approved Used Equipment en utmärkt lösning för alla slags verksamheter.

Titta på maskinerna
Vill du lära dig mer om Volvo Reman, Volvos certifierade renoveringar och Volvo Approved Used Equipment?

Skicka ett meddelande så hjälper vi dig.

Kontakta oss
Hitta en lokal återförsäljare
Till sidan

Observera att alla våra erbjudanden inte är tillgängliga i alla länder. Kontakta din lokala återförsäljare för mer information.