Construction Equipment Sverige

Cirkulära entreprenadmaskinslösningar

Förändring börjar här
Hitta din lokala återförsäljare

Få din maskin att hålla en generation till

Maskiner från Volvo CE är gjorda för att arbeta med minimal miljöpåverkan. Därför är livscykeln för varje del av våra maskiner noga genomtänkt redan i utvecklingsskedet. Vi tror att det är bra både för våra kunder och för planeten att förlänga livslängden på maskinerna. Utforska våra cirkulära lösningar och se hur vi kan hjälpa din verksamhet att växa.

Volvo Reman

Volvo Reman handlar om att ta tillvara slitna komponenter och ge dem nytt liv, uppdaterade med de senaste tekniska specifikationerna. Leverans och byte av en Reman-del går snabbt jämfört med en traditionell reparation, vilket innebär kortare stillestånd och högre produktivitet. Med Volvo Reman återanvänds upp till 85% av originalmaterialet. Det går även åt 80% mindre energi att bygga en Reman-komponent jämfört med att tillverka en ny, vilket minskar koldioxidutsläppen avsevärt och gör det till ett utmärkt val för miljön och din verksamhet.

Läs mer
Volvos certifierade renoveringar

Volvos certifierade renoveringar är lösningar som förbättrar livslängden och den långsiktiga effektiviteten för din Volvomaskin. Med en renovering kan du förnya maskinen med Volvo originaldelar. Med Volvos certifierade renovering får din maskin ett nytt liv – med delar som har uppdaterats med de senaste tekniska specifikationerna, renoverade av experter. Även alternativ för finansiella lösningar tillhandahålls till de som överväger en renovering.

Läs mer
Volvo Approved Used Equipment

All Volvo Approved Used Equipment är grundligt inspekterade av en Volvoutbildad tekniker för att säkerställa kvalitet, prestanda och tillförlitlighet. Med en garanti för varje maskin och finansiella lösningar till hands är Volvo Approved Used Equipment en utmärkt lösning för alla slags verksamheter.

Titta på maskinerna

Vill du veta mer?

Skicka oss ett meddelande så hjälper vi dig gärna med att få veta mer om Volvo Reman, Volvo Certified Rebuild och Volvo Approved Used Equipment.

Kontakta oss