Construction Equipment Sverige
Volvo L25 Electric och ECR25 Electric. El-batteridrivna anläggningsmaskiner med noll utsläpp.
Förändringen börjar här

Hur man gör hållbara framsteg på ett tyst sätt

The journey towards emission free construction is under way. With our electric machines you get high performance with less noise, fewer vibrations and no exhaust fumes. Maybe it’s time to change the way you do business?

It’s easy to find new opportunities with our electric machines. They allow you to work in new places, at night, even in sensitive indoor environments. You get the work done while competition sleeps. Currently, our ever-growing range consists of five electric construction machines, the widest range in the industry.

Read more

Volvo elmaskiner

Vad händer härnäst?

Som du ser i detta schema kommer vårt elektriska sortiment att växa kontinuerligt från kompakta maskiner till stora maskiner. För oss är det en mycket spännande resa in i framtiden för bygg- och anläggningsbranschen. Följ med oss på resan!

Volvo Construction Equipments färdplan för elektrifiering. Börjar att elektrifiera kompakta anläggningsmaskiner och därefter stora maskiner.

Vårt engagemang: 100 % fossilbränslefria fordon i Volvo-koncernen från 2040

Som en världsledande tillverkare har vi ett ansvar att reducera vårt koldioxidavtryck. Vårt mål är att uppnå netto-noll utsläpp av växthusgaser i värdekedjan år 2040, med avsevärda utsläppreduceringar så tidigt som 2030.

Den första prioriteten i vår klimatstrategi är att utveckla produkter och lösningar som reducerar CO₂ avtrycket. Vi förstår att vi inte kan göra detta ensamma. Vi behöver arbeta tillsammans med dig, våra partner och våra kunder för att skapa verklig förändring.

Relaterade artiklar

Volvo CE utvecklar kraftfullt eldrivet ekosystem med E-Worksite

Ett banbrytande forskningsprojekt med Volvo Construction Equipment (Volvo CE) och partner för att utforska varje aspekt av det eldrivna ekosystemet bidrar till att leverera en komplett sitelösning för stadsapplikationer.

Läs mer
De första elmaskinerna från Volvo CE ger Schweiz grönaste stad ett extra uppsving

Små men kraftfulla eldrivna kompaktmaskiner från Volvo Construction Equipment (Volvo CE) är nu i bruk hos schweiziska kunder för första gången i en av de mest hållbara städerna på jorden – och man kan säga att de inte gör något väsen av sig.

Läs mer
Volvo CE bidrar till en hållbar framtid med det största utbudet av eldrivna maskiner

Med tre nya eldrivna kompaktmaskiner — L20 Electric, EC18 Electric och ECR18 Electric — på marknaden visar Volvo Construction Equipment (Volvo CE) sitt engagemang för att bygga den värld vi vill leva i genom att erbjuda tillverkningsindustrins största utbud av eldrivna maskiner. Totalt har kunderna nu fem modeller att välja mellan.

Läs mer
Vill du veta mer?

Skicka ett meddelande så hjälper vi dig.

Contact us