Volvo Entreprenørmaskiner A/S Danmark

Forandringen starter her – Volvo Days 2022

Volvo Construction Equipment (Volvo CE) driver transformation inden for bæredygtighed, elektromobilitet og tjenesteydelser som demonstreret af vores brancheførende løsninger på dette års flagskibsbegivenhed: Volvo Days – alt sammen beregnet til at gøre en forskel i dag.

Volvo Days starter i dag på Volvos hjemmebane i Eskilstuna i Sverige (31. maj) og sætter fokus på det bedste af Volvos produkter, tjenesteydelser og mennesker med det til dato mest imponerende sortiment, som omfatter branchens bredeste udvalg af elektriske maskiner for en mere bæredygtig konstruktion hen mod nul nettoemissioner.

Og for dem, som ikke kan deltage personligt i det tre uger lange program, tilbyder Volvo CE for allerførste gang en fuld digital oplevelse, som vil sikre, at alle – ligegyldigt hvor de befinder sig i verden – stadig kan være en del af arrangementet via en ny virtuel platform, som bliver stillet til rådighed i de kommende dage.

Melker Jernberg, Øverste chef for Volvo CE, siger: "Som verdens førende producent af entreprenørmaskineløsninger har vi muligheden for at gøre en forskel, og den begynder med os. Vi ønsker ikke blot at drive forandring i vores egen branche hen mod nul nettoemissioner, men også at understøtte vores kunder i at fjerne kulstoffer fra deres egen drift. 

Volvo Days er den perfekte lejlighed til at vise, hvordan vi gennemfører disse ambitioner med virkelige løsninger. Det er et stolt øjeblik for mig her at møde vores kunder og partnere sammen med vores passionerede medarbejdere. Via tæt samarbejde i værdikæden kan vi få denne ændring til at ske".

Forandring begynder med handling

Gennem en serie af produktdemonstrationer og fremvisninger – både fysiske og virtuelle – kan gæsterne opleve højdepunkter inklusive det fulde udbud af Volvos kompakte elektriske maskiner og ladeløsninger foruden virksomhedens største elektriske gravemaskine, EC230 Electric, som i øjeblikket er ved at blive afprøvet i Norge. Den helt nye L200H High Lift læssemaskine på hjul, som giver større produktivitet og brændstofeffektivitet, er også udstillet, og den opgraderede L350H læssemaskine på hjul for overlegen styrke og holdbarhed. 

Som midtpunkt finder vi også Volvo CE's stadig større udvalg af tjenesteydelser, som fremmer produktivitet og rådighedstid. Vigtigheden af disse øges ustandseligt, efterhånden som branchen forandrer sig fra kun at fokusere på maskinerne til at forsøge at levere optimale serviceløsninger for arbejdsstedet. Disse omfatter det nyligt lancerede CO2-reduktionsprogram, som tilbyder skræddersyede planer til at nedskære kulstofemissionerne, Efficient Load Out-løsningen, som er designet til at få hver eneste last til at tælle med en fyldningsprocent på 95-99 %, den elektriske opladningsapplikation EMMA, Connected Map og andre digitale løsninger, som er planlagt til at blive markedsført. 

Styrke via partnerskab

Volvos nye demo- og testbane for autonome løsninger, som er designet i samarbejde med Volvo Autonomous Solutions, afsløres også for første gang for publikum på Volvo Days. Den tilvejebringer et test- og demonstrationssted for batterielektriske og autonome transportløsninger for at gøre byggepladser sikrere, mere effektive og mere bæredygtige. Volvo Trucks, som også er en del af Volvo Group, er en anden velkommen tilføjelse til sortimentet, da de har deres egen ellastbil med i showet. 

Carl Slotte, Salgschef for Region Europa, siger: "Denne legendariske begivenhed har altid udgjort en stolt fremvisning af vores evne til at matche kundeværdi og øget produktivitet med mere bæredygtige løsninger. Og nu sikrer vi for første gang, at alle vores kunder, partnere og involverede personer rundt omkring i verden ikke går glip af spændingen på Volvo Days med en markedsføringstilgang på alle kanaler, som også sikrer, at vi lever op til vores løfte om at arbejde mere bæredygtigt".

Adriano Merigli, Salgschef for Region International, siger: "Vi lever i en verden, hvor bæredygtighedskravene stiger for hvert minut, der går. Som en løsningsbaseret virksomhed tager vi denne udfordring alvorligt, og vi har leveret vores bedste udbud til dato for en mere bæredygtig måde at arbejde på, med en blanding af produkter og tjenesteydelser, som er i stand til at drive virkelig ændring i dag og samtidig sikre en bedre verden for i morgen".

Hold øjnene åbne for den kommende lancering af vores nye virtuelle platform, hvor du vil kunne se masser af handlingen fra Volvo Days.

FOR YDERLIGERE INFORMATION

Anne Bast

Chef for mærke, markedsføring og kommunikation
Volvo Construction Equipment
Salgsregion Europa/International
Email: anne.bast@volvo.com