Volvo Entreprenørmaskiner A/S Danmark
Volvo simulator operating training

Simulator-operatørtræning

Simuleret maskine med rigtige resultater

Simulator-operatørtræning

Simulator-operatørtræning er et fleksibelt og praktisk kursus, der forbedrer sikkerhed og produktivitet samtidig med, at forstyrrelser af den daglige drift minimeres. Ved hjælp af de avancerede Volvo-maskinsimulatorer kan operatørerne arbejde med virkelige scenarier i et sikkert og behageligt træningsmiljø.

Det får du

Skræddersyet træning

Simulatorerne svarer nøjagtigt til specifikke arbejdsforhold, og det betyder, at operatørerne kan træne i de scenarier, der er mest relevante for dem og gennemføre træningen i deres eget tempo.

Sikrere arbejde

Med simulatorbaseret træning kan operatørerne forbedre deres færdigheder uden at skabe risikomomenter for instruktøren, personalet på driftsstedet eller maskinerne. Det er et sikkert træningsmiljø, og arbejdspladsen bliver sikrere, når operatørerne igen skal arbejde under virkelige forhold.

Højere produktivitet

Volvos simulatorer er udstyret med de rigtige betjeningsenheder og ser ud og reagerer på samme måde som de rigtige maskiner. Operatørerne får øjeblikkelig feedback og evaluering, så de får mest muligt ud af de mange gennemtænkte betjeningsfunktioner i Volvo-maskinen.

Lavere omkostninger og højere driftstid

Operatørerne kan træne når som helst og uanset vejrforholdene, og det er ikke nødvendigt at tage en maskine ud af produktion med deraf følgende brændstofforbrug og slitage. Træning er også med til at begrænse slitage under arbejde med maskinen, så den holder længere.

Et effektivt valg

Reducer emissioner både under og efter træning. Simulatorerne bevæger sig som rigtige maskiner, men bruger ikke brændstof. Træning gør også operatørerne mere effektive, når de kommer tilbage til de rigtige maskiner.

Større operatørtilfredshed

Det har vist sig, at træning giver større tilfredshed på jobbet, så operatørerne bliver gladere og mere produktive. Virksomhedens engagement i medarbejderudvikling er også med til at tiltrække og beholde dygtige operatører.

Sådan fungerer det

Volvo simulator operator training
Fra teori til praksis

Simulator-operatørtræning anvender en kombination af teori og praksis med støtte af avancerede maskinsimulatorer. Kurset er udviklet med fokus på fleksibilitet og kan enten afholdes hos Volvo eller hos kunden.

Træningen begynder med teoretiske emner, herunder:

  • Operatørens betydning
  • Sikkerhed på arbejdspladsen
  • Introduktion til maskinen
  • Bedste arbejdspraksis

Deltagerne får herefter praktisk træning og omsætter teori til praksis. Instruktøren udarbejder et træningsprogram til brug i simulatoren med tilpassede øvelser i henhold til operatørernes pågældende niveau og læringsmål.

Under simulatorens sikre forhold anvender deltagerne det, de har lært i teori og arbejder sig gennem specifikt udvalgte scenarier. Simulatoren giver direkte feedback og vejledning til operatørerne og sender også data til instruktøren, som derved kan analysere operatørernes arbejdsmåde.

Med udgangspunkt i disse informationer giver instruktøren skræddersyede råd under hele det praktiske arbejde og kan også vejlede om yderligere forbedringsområder efter træningen.

Gennemtænkte træningsværktøjer

Bliv ved med at gøre fremskridt, og omdan træningsaktiviteten til langsigtede, løbende forbedringer med støtte fra en række gennemtænkte løsninger fra din Volvo-forhandler.

Insight Reports

Insight Reports, der udarbejdes med CareTrack telematiksystem, kan være det perfekte støttemateriale til operatørtræning. En omfattende portefølje af rapporter giver informationer om Volvo-maskinernes driftstilstand, effektivitet og produktivitet og giver operatørerne overskuelige informationer om, hvordan deres arbejdsstil påvirker maskinens ydeevne.

Optimér din virksomhed

Lad os diskutere, hvordan vi kan hjælpe dig.

Kontakt os