Volvo Entreprenørmaskiner A/S Danmark
Volvo machine operator training

Maskinoperatørtræning

Udnyt potentialet

Maskinoperatørtræning

Maskinoperatørtræning er det perfekte kursus til at lære Volvo-maskinerne bedre at kende, lære om sikre betjeningsteknikker og se, hvordan man betjener maskinen med henblik på minimal slitage. Resultatet er mere effektivt arbejde med lavere omkostninger og mere driftstid.

Det får du

Sikrere arbejde

Med træning får operatørerne løbende forbedret deres færdigheder og driftspraksis, hvilket er med til at mindske risikoen for driftshændelser og ulykker.

Mindre slitage, færre omkostninger

Træning kan være med til at undgå unødig belastning af maskinen, hvilket minimerer slitage og dermed omkostningerne.

Højere produktivitet

Når operatørerne har god forståelse for de mange gennemtænkte egenskaber og funktioner i Volvo-maskinerne, kan de udnytte maskinernes fulde potentiale.

Mere nyttetid

Korrekt betjening af maskinerne holder dem i god stand og reducerer risikoen for ikke-planlagt nedetid samtidig med, at maskinernes levetid og brugtvognspris forbedres.

Større operatørtilfredshed

Det har vist sig, at træning giver større tilfredshed på jobbet, så operatørerne bliver gladere og mere produktive. Virksomhedens engagement i medarbejderudvikling er også med til at tiltrække dygtige operatører.

Sådan fungerer det

Maskinoperatørtræning er baseret på operatørernes og virksomhedernes behov og omfatter en kombination af teori og praksis.

Fra teori...
 • Operatørtræningen begynder med en teoretisk del, hvor indholdet leveres på video, gennem gruppediskussioner og præsentationer fra vores erfarne instruktører:
 • Operatørens betydning
 • Sikkerhed på arbejdspladsen
 • Introduktion til maskinen
 • Bedste arbejdspraksis
  • Instrumenter og betjeningsenheder
  • Egenskaber og funktioner
  • Sikkert arbejde
  • Gode råd
...for at øve sig

Efter den teoretiske undervisning skal deltagerne anvende det, de har lært, i praksis. Kursusdeltagerne får en præsentation af maskinen, inden de sætter sig i førersædet og gennemgår en omfattende liste over maskinfunktioner og opgaver.Vores erfarne instruktør overvåger arbejdsresultaterne i de praktiske opgaver, giver feedback og foreslår forbedringer i realtid. Denne praktiske træning kan suppleres med øvelser eller coaching af instruktøren under operatørens daglige arbejde.

Gennemtænkte træningsværktøjer

For at understøtte træningsprogrammet og bevare de opnåede resultater kan din Volvo-forhandler tilbyde en række gennemtænkte løsninger.
Her er nogle eksempler.

Avancerede træningssimulatorer

Selvom vejret er dårligt, eller der mangler maskiner, kan de praktiske dele af Maskinoperatørtræning altid gennemføres i en avanceret Volvo-simulator.

Volvos simulatorer kopierer nøjagtigt de virkelige forhold på driftssteder med maskinbetjening, så operatørerne får en autentisk arbejdspladsoplevelse, og der er både gravemaskiner, læssemaskiner og rammestyrede dumpere til rådighed. Operatørernes effektivitet og produktivitet måles i detaljer, mens de anvender simulatoren, for at kunne spore områder for præstations- og monitorforbedring.

Insight Reports

Insight Reports, der udarbejdes med CareTrack telematiksystem, kan være det perfekte støttemateriale til operatørtræning. En omfattende portefølje af rapporter giver informationer om Volvo-maskinernes driftstilstand, effektivitet og produktivitet og giver operatørerne overskuelige informationer om, hvordan deres arbejdsstil påvirker maskinens ydeevne.

Optimér din virksomhed

Lad os diskutere, hvordan vi kan hjælpe dig.

Kontakt os