Volvo Entreprenørmaskiner A/S Danmark
Volvo Services Uptime Services

Tjenester for optimal nyttetid

Altid i overhalingsbanen

Tjenester for optimal nyttetid

Hvis en maskine ikke er arbejdsklar, medfører det besvær, arbejdsafbrydelser, uventede omkostninger, og det kan påvirke rentabiliteten.Produktionskvoter skal stadig opfyldes, og operatørernes løn skal stadig betales. Med Tjenester for optimal nyttetid kan du reducere risikoen for ikke-planlagte driftsafbrydelser og reparationsomkostninger. 

ActiveCare kombinerer maskinovervågning og flådeudnyttelsesrapporter 24/7 for at hjælpe dig med at sikre, at din maskine er i optimal stand.

Vedligeholdelsesplanen kan tilpasses dine arbejdsforhold, med minimal forstyrrelse af dine operationer.

Reparationstilbuddet garanterer en aftalt pris for alle dækkede reparationer, så du kan budgettere omhyggeligt og undgå uventede omkostninger.

En olieanalyse giver et unikt indblik i maskinens stand og er med til at undgå dyre reparationer og uventet nedetid.

En dårligt vedligeholdt undervogn påvirker maskinens sikkerhed, reducerer produktiviteten og kan skade andre vitale komponenter.

Øg rådighedstiden ved virtuelt at bringe ekspertise til stedet.

Med denne opgradering er der adgang til telematikoplysninger for blandede flåder i det samme format, som nemt kan indbygges i eksisterende systemer.

Electric Machines Management-app

Vær på forkant med ladebetingelserne og sørg for, at din elektriske Volvo-maskine er klar til action med vores Electric Machines Management-app, en webapplikation som giver dig indsigt i realtid i en enkelt maskine eller hel flåde af elektriske maskiner, herunder batteristatus og geografisk beliggenhed.

Electric Machines Management-app

Bemærk, at ikke alle vores tilbud er tilgængelige i alle lande. Kontakt din lokale forhandler for yderligere information.

Optimér din virksomhed

Lad os diskutere, hvordan vi kan hjælpe dig.

Kontakt os